Noutăți de toamnă-iarnă de la Yves Rocher

Noutati toamna-iarna-2016-Yves-Rocher

Sezonul rece vine cu noutăți parfumate de la Yves Rocher: o inovație pentru îngrijirea tenului, un ser excepțional pentru față, creme pentru îngrijirea mâinilor, dar și un parfum cu aromă seducatoare și vibrantă care te scoate din anonimat sunt doar câteva dintre noutățile de toamnă-iarnă 2016, pe care le găsiți deja în magazine.

  • Demachiere delicată și rapidă

Tenul şi mai ales ochii merită o îngrijire specială, astfel că Yves Rocher și-a restructurat demachiantele pentru ochi cu o nouă formulă pentru demachiantul PUR Bluet Gentle cu albăstrele pentru ochi sensibili și un nou ambalaj pentru întreaga gamă.

Demachiant albastrele Yves Rocher

Prețul demachiantelor pentru ochi variază de la 22 lei la 33 lei

  • Curăţare şi gomaj

►Gel de curăţare Hydra Vegetal Fraicheur

Dacă vrei curățare și reîmprospătare pentru tenul tău, Gelul de curăţare Hydra Vegetal Fraicheur este pentru tine! Acest gel proaspăt curăță instantaneu pielea de impurități și urmele de machiaj. Revitalizată și profund curățată, pielea este moale și confortabilă, vizibil mai proaspătă. 

Demachiant Yves-Rocher

Pudră exfoliantă pentru prepararea gomajului 100% de origine naturală

Un alt produs nou pe care l-am încercat este pudra amestec pentru spălarea feței. Este prima pudră exfoliantă de origine naturală 100%, care se amestecă cu gelul de curățare și se transformă într-un gomaj personalizat și senzorial pentru față. Poți adăuga această pudră într-o cantitate mai mică sau mai mare, în funcție de nevoile tenului tău și după aplicare vei obține un ten catifelat, o piele mai netedă și mai luminoasă.

Gommage-a-mixer-scrub-Yves-RocherPreț: 41 ron

  • Acțiune dublă acţiune pentru tinereţea tenului

►Elixir Jeaunesse – Double Action Essence

Acest ser este un produs foarte interesant și o armă eficientă împotriva factorilor externi și a îmbătrânirii pielii. Conține extract concentrat de Aphloïa care stimulează sistemele interne anti-îmbătrânire și anti-poluare ale pielii, pentru un rezultat revigorat, oxigenat și luminos al tenului.

Serul elixir este foarte plăcut pe piele și folosit cu regularitate are o dublă acțiune anti-îmbătrănirea asupra tenului: Reparare și Protecție antipoluare.

Serul elixir cu dublă acţiune pentru tinereţea tenului reprezintă fuziunea perfectă dintre eficacitate și senzorialitate: un ser cu o textură de nouă generaţie, extrem de concentrată pentru o pătrundere și o eficacitate optimă. Tenul respiră și își recapătă luminozitatea, iar după o lună de folosire, ridurile sunt vizibil reduse.

ELIXIR JEUNESSE Essence Double Action Reparation-Yves-Rocher

Preț (30ml): 85 ron

  • Mâini catifelate

Mâinile sunt cu siguranță foarte răsfățate în această toamnă de Yves Rocher, care are în magazine creme pentru mâini bazate pe Arnică, pe gustul tuturor: există o cremă de mâini pentru hidratare de lungă durată (75 ml/16 ron), una 2 în 1 de înfrumusețare pentru mâini și crema de unghii (75 ml/22 ron), o Ultra Cremă nutritivă pentru mâini (75 ml/23 ron), una pentru exfoliere Exfoliere Oil (75 ml/23 ron), iar pentru vremea rece Balsamul cu unt de Shea (50 ml/35 ron). Toate acestea sunt foarte utile, mai ales acum, când mâinile devin uscate din cauza temperaturilor scăzute.

Crema-de-maini-Yves-Rocher

►Parfumul Accord Chic, eleganță franțuzească

Toate iubitoarele de parfum se pot bucura! Yves Rocher ne-a pregătit un parfum floral-oriental. Este un parfum sofisticat, îndrăzneț și misterios pentru o femeie îndrăzneață, elegantă și unică. Conține un amestec foarte interesant de piper roz, flori de iris, extract de trandafir, rășină elemi, benzoin și tămâie pentru un parfum franțuzesc picant, dar elegant.

Atunci când îl pulverizezi, pentru câteva secunde se simte o notă picantă, apoi lasă dulceața unui buchet proaspăt de flori și este foarte persistent!

Parfum-Accord-Chic-Yves-Rocher

Preț (50ml): 195 ron

Acestea sunt doar câteva dintre noutățile pe care Yves Rocher ni le-a pregătit pentru sezonul rece, vă așteaptă în magazine sau le puteți comanda online aici.

Pe voi ce vă atrage mai mult, care sunt produsele voastre preferate de la Yves Rocher?

 

1 Comment


  1. // Reply

    Serum pentru față este pentru toate vîrstele??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *