Tiziana Terenzi, o colecție nobilă de la Elyseé

tiziana

Una dintre cele mai populare mărci de lumânări și parfumuri de top este Tiziana Terenzi Perfumes. Produsele acestui brand sunt vândute în întreaga lume, iar clienții apreciază foarte mult noile formule și parfumuri.

Povestea Familia Terenzi are origini antice, care datează din zilele romane. Numele provine de la “tres enses” (trei săbii) și dispare înapoi în timp, în leagănul civilizației. Luigia Bigia este cea care a pus bazele acestei afaceri de familie. Ea a decis să canalizeze talentul soțului ei și a înființat un laborator mic, într-o cameră din casa familiei. 

Guglielmo, soțul ei, a iubit  parfumurile de când se știe, mai ales apa de colonie. Acesta avea și o colectie personală, pentru care a folosit esențe naturale italienești. Dragostea sa pentru muzică s-a infiltrat în propriile creații ca o semnătură de autor. La rândul său, acesta și-a învățat fiul, pe Evelino, arta olfactivă armoniile și limbajul muzical. Evelino a fost cel care, ulterior, a dezvoltat micul atelier. 

Cărămizile, podelele și fiecare ungher al sediului actual păstrează încă infiltrat spiritul și parfumul acestuia. Transmiterea acestor pasiuni din generație în generație și menținerea strânsă a legăturilor de familie reprezintă fundamentul fără de care Tiziana Ferenzi nu ar fi ajuns ceea ce este astăzi. Accentul este pus în continuare pe creații unice, materii prime naturale atent evaluate și pe atenție la detalii. 

Fiecare creație care părăsește locul este asemeni unui copil al acestei familii. Produsele Tiziana Ferenzi vorbesc despre bărbați și femei care au o adevărată pasiune pentru parfumerie și își arată entuziasmul pentru această artă. Crearea acestor esențe de parfum vin ca răspuns pentru încercările continue de a descrie și de a capta emoțiile, de orice tip ar fi ele. 

Andromeda, Luna Collection- înflorirea

Am întâlnit-o pe Andromeda pentru prima dată, înfășurată în frumusețe infinită, datorită unei urme de stele strălucitoare și fascinante în munții Sibilini, în timpul unui ritual al naturii aproape supranatural:înflorirea. În plimbarea pe potecile din Pian Perduto ești asaltat cu arome și culori care îți umplu nu doar vederea, dar și sufletul și inima. În timpul nopților de vară, lângă focurile de tabără,  privirea îți este furată de cărbunii aprinși, iar sufletul începe să zboare spre cerul plin de stele sclipitoare. 

andromeda
 Exclusiv in Elysee! 100 ml/gr – 960 lei

Bigia, parfumul inspirat din peisaje italienești

Un parfum din colecția aniversară Tiziana Terenzi.
Bigia este un extract de parfum produs în ediție limitată în fiecare an. Sunt folosite numai cele mai rare materii prime. Această minunată esență este dedicată excepționalei Donna Bigia, bunica celor două “nasuri” ale casei, Tiziana și Paolo, care a inspirat un parfum delicios, dar destul de puternic. Un parfum în care șofranul își destăinuie misterul în acord cu oud alb, macerat timp de 20 de ani cu esență de trandafir bulgăresc, pentru a da creației o atingere magică, senzuală și o persistență extraordinară. Ambra prețioasă accentuează notele fructate ale frumoaselor peisaje italienești, învăluite în note de mijloc de flori de câmp. 

bigia 1 Exclusiv în Elysee! 100 ml/gr – 1370 lei

Tabit, Luna Stars

O călătorie către infinita extensie a cerului, sărind printre stelele luminoase fără teama de a cădea, pentru că pământul este moale și pufos ca o glazură de zahăr, acoperit de notele fructelor confiate al acestui miros al dragostei. Tabit este o creație care te cucerește din primul moment și nu te va abandona. Parfumul este puternic, dar gentil precum mângâierea unui copil care zâmbește. Însă, este provocator și senzual ca o privire măgulitoare căreia nu îi poți rezista. 

tabit 2Exclusiv în Elysee! 100 ml/gr – 1560 lei

Parfumurile Tiziana Terenzi se găsesc, în exclusivitate, în magazinele Elysee: Elysee Gallery Calea Victoriei, 39 Elysee Marriott Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott).

www.elysee.eu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *