Seturile cadou, o alegere inspirată

A oferi un cadou este o bucurie la fel de mare ca cea de a primi, dacă nu chiar și mai mare. Mie mi se par foarte potrivite pentru a fi dăruite seturile cadou, este foarte plăcut și util să ai mai multe produse din gama preferată, sunt atât de frumos ambalate și cred că un set-cadou este cea mai inspirată alegere.

Puteți conta pe seturile cadou ca pe soluția ideală atât pentru voi, cât și pentru destinatarul cadoului. Este suficient să alegeți bine. Iar la notino.ro puteți găsiți setul cadou perfect, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

În plus, anul acesta, perioada de Black Friday se desfășoară între 07 – 27.11.2022, mai exact aveți trei săptămâni pline de reduceri, în fiecare dintre cele trei săptămâni, Notino vă oferă noi și noi reduceri.

Seturi cadou pentru femei

Cauți un cadou pentru mama, sora sau cea mai bună prietenă a ta? La notino.ro găsești seturi cadou pentru femei, de la cele mai bune branduri.

Eu am ales câteva seturi cadou pentru femei, cu care sper să nu dau greș.

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Christian Siriano Silhouette , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos. Cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului și bucură orice femeie

Setul conține:

Eau de Parfum 100 ml

gel de duș 200 ml

lapte de corp 200 ml

Dacă ai în anturajul tău pe cineva care încearcă mereu lucruri noi, alege un set cadou care conține mini parfumuri ale aceluiași brand sau o combinație de cosmetice, ambele ideale pentru un descoperitor.

Dacă vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO a creat o serie de seturi cadou exclusiviste, ce conțin cele mai vândute și folosite produse de pe tot globul.

Setul FOREO UFO™ 2 Skincare Secrets oferă un tratament complet al feței, cu ajutorul tehnologiei Hyper-Infusion, care asigură un ten de vis. Acest set ar putea fi numit un „must-have absolut pentru piele!”.

Conține un tratament unic de ultimă generație UFO 2 pentru piele, de doar 2 minute, care se va ocupa de o serie de imperfecțiuni ale pielii.

Setul Skincare Secrets conține 5 tipuri de măști de față, pentru un ten sănătos și strălucitor.

Setul conține:

aparat sonic pentru accelerarea efectului măștilor de ten, FOREO UFO™ 2

mască revitalizantă, FOREO Farm to Face Manuka Honey, 6 x 6 g

mască pentru netezire, FOREO Farm to Face Açai Berry, 6 x 6 g

mască înviorătoare și liniștitoare, FOREO Farm to Face Green Tea, 6 x 6 g

mască hidratantă, FOREO Farm to Face Bulgarian Rose, 6 x 6 g

mască pentru nutriție profundă, FOREO Farm to Face Coconut Oil, 6 x 6 g

Aparatul FOREO UFO™ 2 asigură absorbția profundă a substanțelor active din creme, din seruri și din măști, efectuează un masaj pulsatil și detensionează fața, ajută la atenuarea ridurilor și a liniilor fine, revitalizează și iluminează vizibil tenul, favorizează micșorarea porilor dilatați și ajută la reducerea edemelor, iluminează și uniformizează instantaneu tenul.

Pentru regina fardurilor – rujuri, rimeluri, lip gloss-uri, creioane de ochi – toate aceste articole de make-up ambalate într-o casetă cadou, vor fi, pur și simplu, cadoul perfect!

Setul de rujuri Bobbi Brown Holiday este un cadou care va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

Crushed Oil-Infused Gloss lip gloss 4 ml

Crushed Liquid Lip ruj de buze lichid 4 ml

Crushed Lip Color ruj 2,25 g

Conturează perfect buzele, este frumos ambalat și nu vă temeți: pentru o iubitoare a machiajului nu există conceptul de „prea multe rujuri“.

O altă sugestie de succes este un set cadou cu pensule de machiaj, care nici acestea nu sunt vreodată suficiente.

Seturi cadou pentru bărbați

Alegerea unui cadou pentru soț, iubit, tată sau frate poate fi o mare provocare pentru multe femei. Puteți avea toată încrederea într-un set cadou pentru bărbați! Dăruiți-l cu orice ocazie, pentru că majoritatea bărbaților se preocupă de aspectul lor.

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Cuba Original va bucura în mod sigur orice bărbat.

Setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos. Este foarte potrivit ca un cadou și bucură orice bărbat.

Setul conține:

Eau de Toilette 100 ml

Eau de Toilette 35 ml

Eau de Toilette 15 ml

Un parfum de lux este întotdeauna alegerea ideală, atunci când doriți să faceți cu adevărat plăcere cuiva. Setul de parfum bărbătesc Armani Emporio Stronger With You frumos ambalat aduce destinatarului o bucurie și mai mare. Puteți fi sigur că fermecătorul set perfect asortat va avea mare succes.

Setul conține:

Stronger With You Eau de Toilette 50 ml

gel de duș și șampon 75 ml

Un set cadou pentru bărbați nu este însă neapărat centrat pe parfumuri. Îngrijirea corpului și produsele pentru duș, ambalate într-un set elegant, pot arăta foarte festiv.

Fie că doriți să faceți cuiva o mică bucurie sau căutați o variantă luxoasă de set cadou pentru bărbați, pe notino.ro găsiți sigur ceea ce căutați.

Bărbații se bărbieresc practic toată viața, de aceea o casetă pentru bărbați cu un set cadou pentru bărbierit va fi apreciat de orice bărbat, de la fratele mai mic până la bunic.

Bărbieritul – această activitate pur bărbătească – merită ustensile elegante. De aceea, veți fi încântat de setul de bărbierit Notino Men Collection, care transformă ajustarea bărbii într-un ritual personal. Acest set este format dintr-un pămătuf de calitate, cu mâner din lemn și un bol din oțel inoxidabil. Setul este rezistent la apă și la umezeală, așa că vă va fi util o perioadă foarte lungă de timp.

Seturile cadou oferă o bucurie dublă. Mai întâi apreciați ambalajul frumos, după care vine rândul conținutului deosebit. Dacă doriți un cadou personalizat, care să arate aprecierea dvs. pentru destinatar și cât de bine îl cunoașteți, atunci vă puteți baza pe seturile cadou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *