Biorevitalizarea cutanată, o cale sigură spre frumusețe

dermaceutica_boncafe

Da, îmbătrânesc, e o realitate nu numai a mea, este a noastră, a tuturor. Vrem să ne menţinem tineri cât mai mult timp cu putinţă, dar nu e posibil fără să facem nimic.

Da, îmbătrânesc, dar am învățat să mă accept și să mă bucur de acest proces. Nu înseamnă că în a doua parte a vieții nu trebuie să faci ceva pentru a arăta mai bine. Trecerea timpului este imposibil de oprit, dar putem alege modul în care acest proces ne afectează pielea.

Recunosc, eu nu sunt o fană a intervenţiilor estetice şi chiar am avut o reţinere atunci când am stabilit data pentru şedinţa de biorevitalizare cutanată, care nici nu se poate numi intervenţie, este o procedură medicală inovatoare şi eficientă care stimulează vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii şi le oferă nutrienţii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului şi elastinei pielii.

Îngrijirea adecvată din timp a pielii tale este o investiţie pe termen lung

Din ce mi s-a explicat când am fost la clinica Dermaceutica (strada Teodor Iliescu, nr. 76 – zona Dorobanţi), am înţeles că formula Sunekos 200 este unică, brevetată şi conţine acid hialuronic sub formă liberă, care induce o hidratare puternică la nivelul profund al pielii şi stimulează vitalitatea celulară, în asociere cu un complex de 6 aminoacizi, în concentraţie superioară altor tratamente, specifici colagenului şi elastinei, aşa că am considerat că o infuzie de substanţe nutritive specifice pielii poate fi mai mult decât benefică pentru tenul meu care nu mai este chiar la prima tinereţe. 🙂

Aşa că m-am programat pentru a încerca tratamentul şi recunosc că am păşit cu o oarecare teamă pe uşa clinicii, mă gândeam că totuşi e vorba de înţepături, că poate mă vor durea, că poate îmi vor rămâne semne, dar senzația nu m-a ţinut prea mult. Când a apărut doamna dr. Monica Dărmănescu, dermatologul care mi-a făcut intervenţia, cu un zâmbet  liniştitor, cu un calm absolut şi cu o căldură care m-a făcut să mă ridic de pe scaun şi s-o pup (gest de care m-am mirat și eu pentru că nu prea obişnuiesc să-l fac), mi-a dispărut orice teamă şi orice neîncredere. Cred că e foarte importantă empatia dintre doctor și pacient, felul în care ești abordat și încrederea pe care o ai în doctorul care te tratează.

După ce mi s-a aplicat anestezicul local, un gel care trebuie să acţioneze cam 10-15 minute, timp în care d-na doctor mi-a explicat cu răbdare ce mi se va face, practic nu am mai simţit mare lucru, doar nişte ciupituri ca de ţânţar, deși mă întreba din minut în minut dacă sunt OK, dacă mă doare, în ce zonă e disconfortul un pic mai mare.

13220926_1731785570439605_5640823747236450729_n

Un tratament nedureros, cu multe beneficii

Acidul hialuronic şi aminoacizii din Sunekos 200 se injectează la nivelul profund al pielii printr-o tehnică specială, iar rezultatele se observă încă de la prima şedinţă de tratament: pielea îşi recăpăta strălucirea şi nivelul optim de hidratare, devine mai densă, mai elastică, se uniformizează textura şi culoarea, iar ridurile se estompează vizibil.

Imediat după tratament e firesc să ai nişte pete roşii, de o intensitate mai mare sau mai mică, depinde de sensibilitatea fiecărui ten, de vârstă sau de problemele medicale pe care le ai. Eu am o sensibilitate mai mare, am chiar o neuro-dermită, mă înroşesc în mod frecvent la orice mică variaţie chiar emoţională, aşa că mai ales în zona gâtului, aveam nişte pete mai accentuate, destul de ciudate, dar care în vreo 2-3 ore au dispărut.

O mică neplăcere mi-a fost cauzată de nişte mici vase de sânge care s-au spart şi am avut câteva vânătăi, care ca orice vânătaie, întâi au fost vineţii, apoi au virat în galben şi a durat o săptămâna ca să scap de ele, însă cu puţin fond de ten cu acoperire maximă, nimeni nu le-a sesizat.

Tratamentul este nedureros, nu necesită perioade de recuperare şi poate fi efectuat chiar şi în perioada verii, când alte proceduri medicalle regenerative sunt contraindicate.

Pentru rezultate bune se recomandă  efectuarea a 1 şedinţa/săptămâna x 4 săptămâni, iar pentru întreţinere 2/3 şedinţe pe an, mai ales înainte şi după expunerea prelungită la soare.

Avantajele procedurii

Procedura de Biorevitalizare cutanată cu Sunekos 200 garantează rezultate naturale, care se menţin pe termen lung, fără a modifica trăsăturile tenului. Practic pielea devine cu adevărat mai tânără, iar procesul de îmbătrânire cutanată devine reversibil.

De emoție, am uitat să fac poze, oricum nu prea mă entuziasmez să postez poze cu mine nici în stare normală, darmite cu pete pe față, totuși o să pun una pentru pentru a vedea cum arăta pielea după 5 zile de la tratament. Eu zic că este mai mult decât bine, având în vedere că poza este făcută cât de aproape s-a putut, pe față nu e niciun fel de machiaj, iar eu am… mulți ani! 🙂

Dermaceutica_boncafe

Sigur că la un ten matur ca al meu, ridurile adânci de la coada ochiului nu au cum să dispară în totalitate, dar s-au mai estompat, iar cele fine chiar au dispărut. Tenul pare mai luminos şi chipul întinerit. Şi ce mă bucură cel mai tare este că nu mi s-au schimbat expresia şi trăsăturile feței!

Concluzii
• Este un tratament ideal pentru prevenţie, este bine de făcut înainte ca ridurile să se adâncească;
• Determină o reîntinerire efectivă a pielii, fără modificarea fizionomiei;
• Estompează ridurile, pielea devine mai densă, elastică şi strălucitoare;
• Rezultate naturale care se menţin pe termen lung;
• Fără perioadă de recuperare.

Dacă toate acestea te-au convins și sunteţi interesaţi, intraţi pe www.dermaceutica.ro pentru programări online sau la numărul de telefon 0749 093 222.

Pe site (aici) găsiţi programul, promoţii mai tot timpul anului, preţuri etc.

Și nu uitați, în prima parte a vieții ai fața cu care te-ai născut. În a doua parte a vieții, ai fața pe care o meriți!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *