Sephora Wonder Collection XMAS 2016

Sephora-Xmas_collection2016

Ca în fiecare an, Sephora și-a prezentat în avans noutățile atât pentru colecțiile proprii, cât și exclusivitățile pentru Crăciunul 2016, în cadrul unui eveniment de senzație care a adunat laolaltă vedete, jurnaliști, bloggeri, specialiști în domeniu și multă lume bună.

Deși mai e ceva vreme până când încep să apară în magazine, faceți cunoștință cu o parte dintre noutățile care vi se pregătesc pentru a fi informate și a vă decide mai ușor atunci când febra cumpărăturilor ne va cuprinde pe toți.

►Mascota Sephora de anul acesta:Domnul Morcov din sac

Știți care este noua mascotă a acestor Sărbători la Sephora? Un iepuraș alb, drăgălaș, botezat Dl. Morcov, cu lăbuțe dungate negru și alb. O jucărie de pluș cu un preț minim, dar pentru o cauză  importantă: beneficiile din vânzarea Domnului Morcov vor fi donate asociației „Toate fetele la școală”. 

mister_carotte_sephora_xmas_2016

Dar să vedem ce vom găsi în magazinele Sephora cu ocazia Sărbătorilor de sfârșit de an 2016:

►Sephora ne invită în universul său: machiaj, produse de baie, parfum și produse de îngrijire! Ca în fiecare an, de Sărbători, vom găsi pachete speciale atât pentru machiaj, cât și de îngrijirea corpului. Pentru machiaj, palete în toate mărimile, mici, mari și foarte mari, cu absolut tot ce-ți dorești, mini-seturi cu palete mai mici și mini-produse. Și cum Sephora are întotdeauna flerul de a găsi lucruri originale care ne atrag irezistibil, unele dintre aceste palete ingenioase de farduri sunt completate cu tutoriale practice.

Irizate, mate, pline de nuanțe vitaminizate, infuzate cu pigmenți aurii, deschise sau închise la culoare: fardurile sunt parte din sărbătoare și asigură, o dată în plus, spectacolul acestei perioade festive a anului.

Sephora-Xmas Colecttion2016

Pentru îngrijirea corpului și pentru baie, Sephora excelează, oferindu-ne, an de an, momente minunate de plăcere și relaxare.

Sephora-Xmas Colecttion2016

Sephora-Xmas Colecttion2016

Geluri de duș cu sclipiri de praf irizant și arome de flori, uleiuri de corp, pachețele pentru infuzarea băilor și seturi noi de pensule. Plăcere și răsfăț absolut!

►Too Faced: Too Faced Melted Matte îți garantează buze pline de culoare, delicioase și irezistibile, fără să fie uscate sau crăpate. Fardurile de pleoape sunt pigmentate, rezistente și în culori minunate, iar Fardurile de obraz te atrag nu doar prin culori, ci și prin modul de prezentare.

Too Faced-Sephora-Xmas Colecttion2016

►Make Up For Ever te invită să descoperi gama de produse profesionale Make Up For Ever, care se adresează unui public exigent și cunoscător.
Pachetele pentru sărbători sunt absolut tentante. Noile rujuri Artist Rouge promit să aibă “show stopping colors”, cu formule mate sau cremoase, iar kit-ul Artistica Kit Smoky Eye oferă volum uimitor genelor.Make-uo-Forever-Sephora-Xmas Colecttion2016►Benefit are și de această dată, soluția pentru sprâncenele fără formă. Apelează cu încredere la specialistele din Brow Bar-urile Benefit și vei avea parte de o experiență fabuloasă și niște sprâncene de invidiat!

Mascara Roller Lash în nuanța ciocolatie pentru un look natural și noul ser pentru ochi Firm it up! sunt cele două noi produse pentru ochi, iar Fardul de obraz Galifornia arată minunat, dar va apare în magazine după sărbători. 3D Browtones nuanțează delicat sprâncenele, evidențiează aspectul celor mai închise la culoare și îmbunătățește aspectul celor deschise, oferindu-le profunzime și contur.

Benefit-Sephora-Xmas Colecttion2016

Noul “advent calendar” cu mini-produse, simpatic și util poate fi un cadou desirabil în acest an.

Benefit-Sephora-Xmas Colecttion2016

Iar cele două cutii-cadou, B. Right! on girl! și Girlesque, sunt create special pentru îngrijire sau machiaj, după preferințe.

Benefit-Sephora-Xmas Colecttion2016

►Urban Decay: Descoperă cea mai mare gamă Urban Decay! Colecția Vice Lipstick cuprinde 100 de nuanțe care pot crea orice look îți dorești. Fondul de ten All Nighter este o noutate la standurile UD, iar paleta Naked Ultimate Basics Palette este o noutate, cu 12 culori 100% mate, superbe.

Urban Decay-Sephora-Xmas Colecttion2016

Urban Decay-Sephora-Xmas Colecttion2016

►Tony Moly ne înveselește pur și simplu cu pachetele lor simpatice! Setul cu mini-creme pentru mâini sunt perfecte de purtat în poșete. Cele cu ambalaje-fructe sunt chiar mai simpatice, dar la fel de utile. Iar pentru zilele reci de iarnă, Tony Moly Delight Magic Lip Tint îți va proteja și hidrata buzele, oferindu-le și un strop de culoare.

Tony-Moly-Sephora-Xmas- Colecttion2016

►Givenchy aduce Colecția de Sărbători – Superstellar, care cu adevărat te face să arați ca un superstar. În această ediție: paletele SuprStellar Palette și  rujurile sunt te face să strălucești precum o stea!  Apoi, Colecția Prisme Visage care permit idea că puteți amesteca toate nuanțele, împreună, pentru o piele strălucitoare sau să le utilizați separat pentru a sculpta și defini trăsăturile. Produsele pentru sprâncene sunt create pentru toate gusturile și trei nuanțe de mascara pentru sprâncene completează colecția de machiaj.

#SUPERSTELLARHEROICOSMICEXPERIENCIADELICIOUS

Givenchy-Sephora-Xmas Colecttion2016

►La Mer prezintă noua Moisturizing Soft Lotion, super-loţiunea revoluţionară care livrează beneficiile Creme de la Mer într-o textură nouă şi bogată, dar mult mai uşoară și Skincolor de la Mer, o colecţie alcătuită din fond de ten, corector, pudră şi două pensule de lux, pe care numai La Mer o putea crea și care oferă pielii o luminozitate sănătoasă și un ten fără defecte.

La Mer-Sephora-Xmas2016

►Strivectin te invită să încearci Intensive Eye Concentrate for Wrinkles care elimină semnele de oboseală a ochilor în doar o săptămână.

StriVectin-Sephora-Xmas- Colecttion2016

►Dr. Brandt are secretul pentru un ten odihnit, mai ferm și mai strălucitor, indiferent de câte ore ai dormit. Încearcă și tu DNA Beauty Sleep Serum cu extract de perle negre!  În ambalaje negre, cu extracte de perle negre, peptide și ceramide ajută pielea să se refacă pe parcursul nopții.

dr.brandt-Sephora-Xmas- Colecttion2016

►GlamGlow vine cu măștile lor renumite care folosesc o tehnologie exclusivă, ce permite eliberarea continuă a ingredientelor din frunzele de ceai sau eucalipt. Iar pentru buze, avem un nou produs Glam Glow – Poutmud Wet Lip, un balsam tratament pentru hidratarea și regenerarea buzelor.

GlamGlow-Sephora-Xmas- Colecttion2016
Rexaline a descoperit arma secretă împotriva ridurilor profunde: noul Detoxifiyng Night Elixir. O formulă cu uleiuri naturale ce restaurează hidratarea, fermitatea, ajută la reducerea ridurilor și repară țesuturile afectate.

Relaxine-Sephora-Xmas-Colecttion2016

►Seturi exclusive

Pentru cadourile de Sărbători, Miu Miu, Bulgari, Hugo Boss, Chloe și Lancome au pregătit pachete cu arome speciale, pe care le găsiți exclusiv în Sephora.

Miu-Miu-Sephora-Xmas-Colecttion2016

Scent-Hugo-Boss-Sephora-Xmas-Colecttion2016

Despre The Scent for Her am scris deja aici! 🙂

Toate aceste minunății și multe altele le vom putea găsi începând cu 15 noiembrie în magazinele Sephora.

Sunt sigură că v-am stârnit interesul și că așteptați cu nerăbdare întreaga Colecție Sephora Wonder Xmas 2016!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *