Colecţia Marina Yachting pentru sezonul toamnă/iarnă 2016

MarinaYachting fall/winter2016

Eleganţa inconfundabilă a brandului genovez Marina Yachting este exprimată prin stilul clasic al pieselor de inspiraţie navy definite de linii simple şi croite din materiale premium. Ţinutele propuse pentru sezonul rece poartă spiritul şi  rafinamentul pe care brandul Marina Yachting îl moşteneşte de peste 140 de ani, evidenţiat de tonurile clasice şi detaliile nautice.  

marina-yachting-new-collection

Colecţia pentu sezonul toamnă/iarnă 2016 a fost inspirată de piesele emblematice Marina Yachting, fiind alcătuită din ţinute clasice şi versatile definite de elementele navy specifice, dungile şi nodurile marinăreşti. Printre propunerile noi din acest sezon, colecţia aduce pe rafturi și piese autentice precum The Pickot.

my-fw16_01

În colecţia pentru femei, autenticitatea brandului reiese din piese precum gecile cu straturi de protecţie şi izolare împotriva frigului, hanoracele cu glugă şi trench-urile căptuşite.

În colecţia pentru bărbaţi se regăsesc hanorace şi jachete sport, trench-uri clasice şi geci groase casual potrivite atât pentru peisajul urban, cât și pentru o vacanță la munte.

marina-yachting-new-collection

Create din materiale groase precum lâna, pentru a ţine frigul la distanţă şi îmbinând culorile specifice sezonului rece: alb, albastru marin, negru sau kaky, ţinutele Marina Yachting aduc o notă de rafinament atât vestimentaţiei de zi cu zi, cât şi celei dedicate ieşirilor de seară mai elegante.

marina-yachting

Ținutele Marina Yachting se găsesc în cele trei magazine din România: în Mall Promenada din București, la hotelul Vega din Mamaia și în Poiana Brașov în cadrul hotelului Alpin.

marina-yachting-produse

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand. Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice. Celebra jachetă cu doi nasturi setează standardele unui stil unic, combinat cu funcționalitatea sa pe mare.

marina-yachting-new-collection

Marina Yachting este un brand cu inspirație marină, poziţionat în segmentul high-end de îmbrăcăminte casual, ce setează standardele de calitate și eleganță începând cu 1878 și până astăzi.

Sloganul brandului este “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *