Nude Eau de Parfum by Alaía

Nude_Alaia

Eau de Parfum Nude completeaza colectia de parfumuri Alaía, alaturi de Eau de Parfum si Eau de Parfum Blanche. Prin sculpturile iconice, celebrul pattern laser – cut, prezentate pe sticla, aroma însasi dezvaluie o nuanța delicata nude, evocarea unui corp discret dezvaluit. Acest sentiment de armonie și simplitate se refera la însasi esenta feminitatii.

O rochie Azzedine Alaia nu este facuta pentru a fi purtata, ci pentru a deveni una cu corpul. Femeile si formele acestora, sunt inspiratia principala a creatorului, indiferent daca este dezvaluita, sublimata sau subliniate de bine cunoscutul joc – v-ati ascunselea – tradus in tesaturile de marca ale casei, ce sunt lucrate direct pe corp.

Dupa negru si alb, doua nuante esentiale in vocabularul casei Alaia, nude este cea de-a treia culoare cheie, evocarile sale carnale amintesc de muze si trupurile lor, indiferent ca este vorba de picioarele sculptate ale lui Naomi, sau de silueta desavarsita a Stephaniei.

Vibratia si puterea trupului feminin au facut parte din limbajul parfumurilor Alaia inca de la inceput. Fie că este guvernata de note luminoase sau bogate, pielea însasi se dezvaluie mereu, creand o nota de baza calda și senzuala.

«La fel ca negrul și apoi albul, influența puternica asupra personalitatii primelor doua creatii, am tradus a treia nuanța emblematica a lui Monsieur Alaia în conceptul unei senzatii delicate de piele, o mangaiere senzuala și tandra, cu o legatura de origine animala subtila. Nude-ul invita la un sentiment de placere delicioasa», spune Marie Salamagne.

Pentru a recrea alura dependenta a acestui parfum, parfumierul Marie Salamagne a ales sa exprime note senzuale, precum si un anumit sentiment de daruire, simtul tactil al unei rochii atat de bine croita incat corpul isi uita existent.

Inspirat de nuanta nude care evoca pielea, Marie Salamagne a lucrat cu lemn, concentrandu-se pe cedru și lemn de santal. Caldura boabelor de Tonka este în contrast cu prospetimea de cardamom si notele catifelate de flori de portocal.


Semnatura olfactiva a parfumurilor Alaia, o senzatie de “piele” creata folosind note animalice și moscate. Pentru Marie Salamagne, Eau de Parfum Nude este continuarea fireasca a Eau de Parfum și Eau de Parfum Blanche, precum și un parfum mai reconfortant, care trebuie purtat pentru propria persoana, nu pentru cei din jur. Un al doilea parfum al pielii, ca o rochie preferata ce cunoaste toate curbele si secretele corpului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *