Arta seducției

k6nhxSDGjjhJmjz5F2itYaYKDkUW1da_JiEgFv3sFhOeI0UNAag9-g==Dintre toate  fardurile din lume, rujurile sunt preferatele mele și deși am început să le folosesc destul de tårziu, acum “tronează” peste tot: în genți, în buzunare, în sertare… și dacă nu ar fi produse perisabile, probabil că aș avea o colecție impresionantă.

Fără un ruj la purtător, n-aș mai putea trăi, îl folosesc cu aceeași plăcere de fiecare dată, cu destulă precizie, cu și fără oglindă.

Statisticile nu mint: femeile dețin, în medie, opt rujuri; majoritatea femeilor consumă, de-a lungul vieții, aproximativ 2,7 kg de ruj, iar 90% dintre femei declară că rujul este singurul produs cosmetic din trusa lor a cărui nuanță și-o amintesc exact.

S-a creat chiar un stereotip, acela al femeii fatale, cu buze mari, o divă la picioarele căreia cad toți bărbații, gen Angelina Jolie.

Niște buze fragede, fremătânde și impecabil rujate este imposibil sa nu fie adulmecate, dorite, sărutate.

Gestul simplu, banal, de aplicare al rujului pe buze, fascinează.

Bărbatul care este martorul unui astfel de gest nu-și va mai putea lua ochii de pe curbele frumos desenate ale buzelor tale și nu va mai dori altceva decât să le alinte si să le sărute.

1 Comment


  1. // Reply

    Cum sa nu stiu de strugurel, ca am inceput sa-l folosec pe post de ruj inca de la gradinita 🙂 )))…. Si nu trebuie sa fii modesta, e o dexteritate pe care nu o are oricine… daca nu o ai, riscul de a arata ca un clovn este destuk de mare 🙂 )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *