Colecția Il Passo, cele mai noi tendințe pentru vară

Il Passo - colectia de vara (5)

Pentru actualul sezon estival, Il Passo a pregătit o colecție specială în acord cu cele mai noi tendințe internaționale care dau tonul în industria modei. Și cum oamenii așteaptă un an întreg vacanța de vară, cel mai bun moment de relaxare și cel mai plăcut anotimp n-ar trebui să fie lipsit de o încălțăminte în tendințe, modernă, care pune în valoare purtătorul.

Il Passo - colectia de vara (6)

Il Passo propune câteva elemente care să nu lipsească din garderobă, indiferent că e vorba de o vacanță pe malul mării sau una urbană, într-o capitală din Europa sau într-una dintre metropolele lumii. Astfel, când vorbim de o plimbare, vorbim de încălțămintea care creează o experiență plăcută.

Il Passo - colectia de vara (2)

Sandalele de damă Il Passo Kyra și sau Il Passo Oralia sunt potrivite pentru un cadru relaxat, iar geanta Il Passo Breanne completează excelent ținuta, fiind disponibilă în trei culori la modă sezonul acesta. Pentru domnii care își doresc o plimbare de neuitat există și un răspuns foarte bun la dilema vestimentară: modelul de sandale Il Passo Gaston completează cu succes o ținută casual numai bună în această vară.

Il Passo - colectia de vara (4)

Pentru contextul unei plimbări lungi și plăcute, dar în care comoditatea este importantă, mocasinii sunt mereu o soluție potrivită. Fie că vorbim despre modelul Il Passo Nadine pentru doamne, disponibil în cinci nuanțe, fie despre Il Passo Bobbie I pentru bărbați, ambele variante răspund nevoii de încălțăminte comodă, dar în tendințe. Și cum vara înseamnă, totodată, o serie de evenimente unde eleganța este esențială, sandalele cu toc Il Passo Gabrielle pentru doamne sau pantofii Il Passo Jarvis pentru domni sunt modelele recomandate și ușor de potrivit pentru restul vestimentației, astfel încât imaginația poate fi concentrată pentru alegerea hainelor și complementarea ținutei în acord cu acel dress code cerut de eveniment.

Il Passo - colectia de vara (3)

Și pentru a nu avea grija diverselor obiecte de care au nevoie pe zi, Il Passo a pregătit pentru femei o colecție de genți care răspund tuturor gusturilor și au o paletă largă de culori: modelele Henriette, Sibyl sau Sibyl I sunt alegerea potrivită pentru o ținută elegantă și plină de rafinament. Și chiar dacă vara a venit mai devreme în 2016, sezonul a început oficial tot la mijlocul lunii iunie, iar colecția pregătită de Il Passo este perfectă atât pentru sejururi în marile capitale ale lumii, cât și pentru cele în locurile exotice perfecte pentru relaxare.

Il Passo - colectia de vara (1)

Despre Il Passo

Il Passo este un brand românesc înfiinţat în anul 1999 și a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte şi accesorii din piele din România, mizând pe calitatea şi designul premium al produselor. Inspirate din tendinţele internaţionale dedicate atât doamnelor şi domnilor, cât și copiilor, colecţiile Il Passo propun cele mai în vogă piese ale momentului. Retailerul oferă modele care interpretează trendurile din marile capitale ale modei şi care stau la baza look-urilor esenţiale ale fiecărui sezon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *