GUCCI Bloom, noul parfum semnat Alessandro Michele

,

GUCCI_Bloom

Gucci a sarbatorit lansarea noului parfum din palmares, Gucci Bloom, primul parfum feminin semnat Alessandro Michele, in cadrul unui eveniment care a avut loc la MoMA PS1 pe Jackson Avenue.

Se stie ca show-urile Gucci sunt absolut senzaționale de cand a venit Alessandro la carma brandului, asa ca lansarea noului parfum Gucci Bloom a avut loc in cadrul unui eveniment care a transformat spatiul de la MoMA PS1 intr-o gradina urbana exotica, cu aranjamente luxuriante de trandafiri, camelii, bujori și crini, pasari colorate, in colivii cu aspect vintage, iar oaspetii au intrat pe un covor de iarba verde, intr-un decor inconjurat de canapele antice si muzica buna.

Gucci Bloom Fragrance Launch at MoMA PS.1 on May 2, 2017 in New York City. (
Photo by Craig Barritt/Getty Images for Gucci

NEW YORK, NY - MAY 02: Goldfrapp performs onstage at the Gucci Bloom, Fragrance Launch at MoMA PS.1 on May 2, 2017 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images for Gucci)

Vedetele care promoveaza acest parfum sunt actrita Dakota Johnson, Petra Collins, precum si  actrita si modelul Hari Nef, care au participat  la  petrecerea exclusiva de lansare de la  New York.

gucci-bloom-party-dakota
Photo by Craig Barritt/Getty Images for Gucci

Muzele lui Michele, un trio al femeilor moderne, cu personalitati diferite, radiaza in videoclip-ul si imaginile surprinse de catre Glen Luchford, sub indrumarea creativa  a lui  Alessandro Michele.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Dakota Johnson attends the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Lester Cohen/WireImage)
Dakota Johnson

 

Petra Collins
Petra Collins

 

Hari Nef
Hari Nef

Foto: courtesy of Getty Images for Gucci

Noul parfum Bloom marcheaza crearea unui nou lider in palmaresul brandului, alaturandu-se celorlalte parfumuri ale Casei de lux Gucci: Guilty Bamboo, Flora de Gucci si Gucci.

Bloom a luat nastere din intalnirea creativa dintre Michele si maestrul parfumier Alberto Morillas. Edgar Huber, presedintele Coty Luxury la Coty Inc., care detine licenta de parfumare Gucci, a declarat ca Bloom difera de celelalte arome care au fost create de casa, atat din perspectiva olfactiva, cat si din punct de vedere estetic. El a spus ca mirosul este “inspirat foarte mult de Alessandro Michele insusi“, care a fost puternic implicat în dezvoltarea acestui parfum.

Gucci Bloom Pack

Gucci Bloom a captat mirosul de iasomie Sambac, tuberoza si radacina de stanjenel care ne transporta intr-o gradina infloritoare, plina de o abundenta de flori. Parfumul este prezentat intr-o sticla lacuita, care aminteste de portelan, intr-o nuanta de pulbere roz de epoca, cu o eticheta aplicata Gucci. Ambalajul exterior este imprimat cu un model de frunze, in rosu si alb, un motiv Gucci traditional reinterpretat de Michele. 

Chiar daca noul Bloom nu a ajuns inca in Romania, sper ca v-am stranit interesul si il vom cauta in parfumeriile de la noi in toamna, ca sa impartasim impresii despre el.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *