Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita

2769963985f83e4b26b25a6e524cb495

In această primavară, Thierry Wasser a creat un parfum vesel inspirat după faimosul desert italian, Granita (consistență similară șerbetului, realizată din gheață sfărâmată) cu o culoare ce seamănă cu cea a unui vin rose.

Pentru a reda prospețimea cristalelor de gheață, s-a adăugat bergamotă, grapefruit și lămâi vibrante. Notele de fructe sunt amestecate atât de elegant cu bergamota, în notele de vârf și echilibraea cu cedru, mușchi și mosc în baza sa de catifea.

Compoziția olfactivă citrică ne dezvăluie imediat notele de mijloc date de pere suculente și flori Osmanthus (floare albă din Asia cu accente de caise), în armonie perfectă cu notele de mosc alb și lemn de cedru.

o_37418

Aqua Allegoria Pera Granita

Aqua Allegoria este una dintre cele mai reprezentative colecții Guerlain ce are la bază materii prime excepționale.

Lansată în 1999, a fost prima colecție de parfumuri proaspete având ca muză natura.

În fiecare primăvară, parfumierul casei Guerlain, Thierry Wasser, creează o nouă mireasmă: “In Aqua Allegoria, simt lumea parfumată a unui grădinar, un colector de mirosuri, de natură, cu o notă artistică și respect pentru viața sezonieră. Aș adăuga, de asemenea, cuvintele poezie și libertate”.

Parfumurile din linia Aqua Allegoria aduc un omagiu naturii, iar ADN-ul lor evocă bucurie, prospețime și poftă de viață, ca o vacanță romantică în tropice.

Preț aproximativ in magazine (75ml): 325 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *