Îngrijire totală de la Nivea într-un deodorant

Gama DEO ProtectCare

NIVEA lansează noua gamă de deodorant Protect & Care ce îți oferă îngrijirea unică NIVEA inspirată din NIVEA Creme. Din grijă pentru tine şi pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii la nivel mondial*, lansează noile deodorante Protect & Care ce conţin tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, prețioasa cutiuță albastră, devenită, în timp, simbolul brand-ului.

Cu ingredientele delicate şi parfumul unic NIVEA Creme, inovaţia Protect & Care oferă maximum de îngrijire pentru pielea sensibilă a subraţului, adesea supusă roșeții sau iritațiilor.

NIVEA DEO_Protect_Care_Female_Spray_TinCu o atingere blândă, dar eficientă, gama  Protect & Care asigură pe lângă îngrijirea delicată unică NIVEA și protecția eficientă timp de 48 de ore împotriva transpirației. Rezultatul? Pielea ta va rămâne foarte fină, protejată şi împrospătată de parfumul atât de familiar, pe care adesea îl asociezi cu grija.

NIVEA DEO Protect_Care_Female_Spray

De azi nu trebuie să mai faci compromisuri între ÎNGRIJIRE și EFICIENȚĂ pentru că acum le poți avea pe amandouă într-un singur deodorant.NIVEA DEO Protect_Care_Female_Rollon

Da, chiar şi bărbaţii au nevoie sa simtă grijă! De aceea, NIVEA MEN lansează deodorantele Protect & Care cu un parfum modern și masculin ce oferă echilibrul perfect între protecția eficientă, timp de 48 de ore împotriva transpirației și îngrijirea unică NIVEA MEN pentru o piele fără iritații!NIVEA MEN DEO_Protect_Care_Male_RollOnÎn funcţie de felul în care alegeți îngrijirea, gamele sunt disponibile în trei variante, respectiv spray, stick şi roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hrănitoare a celebrei NIVEA Creme.

NIVEA MEN DEO_Protect_Care_Male_Spray

Preţ recomandat NIVEA Protect&Care Deo: 11.91 lei, fiecare.

NIVEA MEN DEO_Protect_Care_Male_StickNoile produse NIVEA şi NIVEA MEN sunt deja disponibile în magazine.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *