Îngrijirea specială cu noua colecție Artistry Special Care de la Amway

Artistry_Special_Care_Collection

Într-o lume a produselor cosmetice aflată într-o continuă schimbare, unde tehnologia și ingredientele evoluează continuu, Amway lansează colecția de îngrijire specială Artistry Special Care.

Perfectă pentru utilizarea zilnică, această colecție de produse este realizată cu ingrediente extrem de eficiente, însă delicate cu pielea dumneavoastră.

Colecția Artistry Special Care este compusă din demachiant pentru ochi și pentru buze Artistry, cremă exfoliantă Artistry, mască pentru curățare în profunzime Artistry și mască hidratantă revigorantă Artistry HYDRA-V.

ARTISTRY SPECIAL CARE Grop Shot with ingredientsNoua gamă de îngrijire a pielii Artistry Special Care oferă tuturor tipurilor de piele un impuls suplimentar atunci când acesta este necesar. Fiecare din cele patru produse sunt concepute pentru a oferi tenului îngrijirea specială de care are nevoie, integrându-se perfect în rutina dumneavoastră obișnuită de înfrumusețare.

Demachiantul pentru ochi și pentru buze Artistry conține o formulă inovatoare, bifazică, care asigură o performanță excepțională și o protecție superioară a epidermei. Ușor și cu acțiune blândă asupra tenului, însă suficient de puternic pentru a îndepărta rapid machiajul rezistent la transfer și la apă. Ingredientele premium cu efecte de hidratare și emoliere ajută la îngrijirea zonei delicate a ochilor,  buzele dumneavoastră devenind mai netede, mai catifelate și mai ferme.

Eye and Lip Makeup Remover

Preț: 90,48 lei

Crema exfoliantă Artistry conține numeroase ingrediente din surse naturale, precum uleiul de cocos și perlele de jojoba. Cu o textură bogată și cremoasă, acționează blând asupra tenului și vă ajută să aveți o epidermă catifelată, cu un aspect radios și uniform. Perlele au un efect exfoliant delicat și ajută la îndepărtarea pielii descuamate și a impurităților, punând în valoare luminozitatea tenului, care devine mai radios și mai energizat. Crema exfoliantă ARTISTRY vă oferă rezultate vizibile, în doar câteva clipe.

Polishing Exfoliant

Preț: 148,70 lei

Masca hidratantă Artistry Hydra-V este inspirată din cercetări laureate cu Premiul Nobel și asigură o hidratare continuă, de până la 12 ore, oferind un efect intens de reîntinerire a epidermei. Acest produs conține lipozomul Artistry Hydra-V, cu apă din fiordurile norvegiene, pentru o hidratare profundă și de durată. Extractul de acai hawaiian consolidează bariera de hidratare a tenului, în timp ce doza bogată de omega-3 și omega-6 vă îngrijește tenul, în mod activ. Mineralele roz din stâncile munților Himalaya, în combinații speciale cu alți nutrienți, completează nivelul de minerale vitale, pentru o hidratare optimă.

Hydra-V Refreshing Moisture Mask

Preț: 185,88 lei

Masca pentru curățare în profunzime Artistry folosește o metodă specială de sucțiune pentru a extrage impuritățile din profunzimea pielii. Masca pentru curățare în profunzime  ARTISTRY se compune din argilă albă amazoniană și argilă caolin pentru un efect de purificare blând, însă puternic. Această mască exclusivă pentru față este infuzată cu minerale și argile pentru a extrage murdăria, sebumul și impuritățile din pori. Astfel, tenul dumneavoastră va fi mai curat, mai revigorat și va avea un aspect mai sănătos.

Deep Cleansing Mask

Preț: 136,35 lei

Pentru a avea grijă de pielea ta și pentru a o respecta, cel mai important este ca mai întâi să te asiguri ca folosești produse de cea mai bună calitate, special create pentru un ten ăngrijit, fără cusur. Încearcă noua colecție Artistry Special Care de la Amway și te vei convinge!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *