Kids Fashion Week 2016 la prima ediție

Clara Rotescu

Prima editie a Kids Fashion Week a fost un real success. Evenimentul a reunit designeri si branduri din industria de copii din Romania si s-a desfasurat pe durata a doua zile la Teatrul Excelsior Bucuresti.

Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Maria Simion au fost designerii consacrati care au acceptat provocarea de a-si lasa colectiile de copii la acest prim eveniment de moda dedicate exclusive celor mici.

In festival, pe langa designerii recunoscuti au stat si brandurile Chicco, Ambra Design, Aioffe Boutique, Atelierele Ilbah impreuna cu designerul aflat la inceput de drum, Corina Craciunoiu.

Catalin Botezatu

Cunoscutul designer Catalin Botezatu va lansa oficial pe piata din Romania in premiera, colectia Catalin Botezatu Kids. Pentru el au defilat copii ai unor persoane din viata publica, fiica lui Irinel Columbeanu, a Paulei Chirila, Antoni – fetita Giuliei Anghelescu Huidu, a lui Dan Cruceru, a doctorului Felix Popescu – cel care i-a facut implant de par lui Catalin Botezatu, a doctorului Cosmin Dima, si el candva manechin pentru Botezatu.  Antonia fiica Giuliei Huidu

Pentru Catalin Botezatu si invitatii lui Adore Cakes a creat o colectie speciala de dulciuri, in forma de rochite, de diferite modele si culori, un candy bar spectaculos care i-a bucurat pe cei mici.

Adore Cakes

Clara Rotescu si-a prezentat colectia pe muizca live cantata de Annes. Maria Simion a scos-o la rampa, intr-o rochita cu spatele gol, pe fiica prietenei ei Giulia Angelescu Huidu. In backstage, forfota mare de copii si parinti emotionati.

Annes pentru Clara Rotescu

Bianca Ionita a fost gazda evenimentului, supravegheata din sala de fetita ei, in varsta de doar opt luni. Ea a defilat cu micuta in brate pentru Chicco.

Bianca Ionita & Eva

Aflat la prima editie, Festivalul Kids Fashion Week se doreste a fi unul din evenimentele unice si speciale ale industriei pentru copii, este realizat de catre Asociatia Culturala Dominium la initiativa actorului pentru copii Stelian Milu, in parteneriat cu Teatrul Excelsior avand ca si suport Metropolitan Life si Editura Didactica.

Rita Muresan

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite in urma evenimentului, vor fi donate Fundatiei Filantropice Metropolis, aflata sub ocrotirea familie Maticiuc, si are menirea de a veni in intampinarea copiilor defavorizati.

mini model Maria Simion

In realizarea catwalk-ului Kids Fashion Week a fost implicat arh. Laurentiu Paicu.

Aioffe Boutique

Kids Fashion Week a adunat pe parcursul a doua seri, la Teatrul Excelsior, invitati de seama, VIP-uri, jurnalisti, stilisti, de la persoane publici si specialisti din moda, un eveniment cu adevarat reusit, impregnat cu multa bucurie, generozitate si speranta pentru viitor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *