Absolute Silk Micro Mousse Treatment, puterea mătăsii de la SENSAI Cosmetics

Vara vine cu noutăți de la SENSAI Cosmetics, brandul japonez absolut fabulous, inspirat de căutarea frumuseții infinite. Acesta este SENSAI, un brand care pur și simplu fascinează.

SENSAI combină tehnologia avansată de îngrijire a pielii cu puterea supremă a ingredientului său prețios, Koishimaru Silk. Această fuziune extraordinară a științei și naturii funcționează în armonie cu corpul, creând o piele impecabilă, care mărește frumusețea unică a fiecărei femei.

Noutatea absolută a verii este Absolute Silk Micro Mousse Treatment, o loțiune inovatoare, anti-îmbătrânire sub formă de spumă. Revitalizează pielea, folosind tehnologii inovatoare de interacțiune a bulelor mici de dioxid de carbon. Reduce semnele îmbătrânirii, iar pielea arată reînnoită, delicată, strălucitoare, cu mai puține riduri fine.Infuzând toată puterea mătăsii Koishimaru într-un produs tip micro-spumă, prin atingerea ca de mătase a micro-bulelor, mai mici decât dimensiunea porilor, spuma pătrunde rapid în piele, lăsând pielea întinerită, moale, radiantă, cu mai puține linii fine.

 

Absolute Silk Micro Mousse Treatment este o primă loțiune anti-îmbătrânire, cu o spumă aeroasă de bule micro-carbogazoase, combinată cu Koishimaru Silk Royal ™, un amestec propriu care vă duce într-un nou domeniu al frumuseții. La aplicare, bulele mai mici decât porii se infusează în piele pentru a face față semnelor de îmbătrânire a pielii. Ca si cum ar fi infuzată cu viață nouă, pielea arată și se simte tânătă și rezistentă, luminoasă și uluitor de netedă.

Aplicați spuma dimineața și serile după curățare, ca prim pas al rutinei dvs. de dublă hidratare, apoi folosți o emulsie și/sau o cremă.

După folosire, nivelul de hidratare al pielii este amplificat și simți că pielea este activată, întinerită și pregătită pentru tratamentul ulterior.

Brandul Sensai atrage pe toți cei care doresc cu adevărat luxul și calitatea, care vor să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice SENSAI și sunt dispuși să plătească pentru aceasta! Absolute Silk Micro Mousse Treatment nu este un tratament, este o spumă care are efectul unui tratament! Eu îl folosesc de vreo 10 zile și am devenit dependentă, este primul produs pe care vreau să-l simt dimineata pe pielea mea! Îl găsiți în parfumeriile Douglas, la standul SENSAI sau online pe douglas.ro.

Voi ce produse SENSAI cunoașteți?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *