Care Silver Savior de la Keune Haircosmetics, salvatorul părului blond

Care Silver Savior Keune Haircosmetics

Vrei și tu părul blond cu nuanțe metalice? Keune Haircosmetics (brandul internațional de produse profesionale de îngrijire și colorare a părului) a lansat Care Silver Savior, gama cosmetică special creată pentru obținerea reflexelor de gri și argintiu din blond.

Faceți cunoștință cu salvatorul reflexelor gri al parului blond, un șampon blând si trălucitor, care reîmprospateaza tonurile de blond sau argintiu rece. Dispune de pigmenți violeți și nutritivi pentru păstrarea nuanțelor de par blond, grizonat, alb sau argintiu în stare proaspătă.Care Silver Savior Keune Haircosmetics

Gama include un șampon blând, ce conferă strălucire părului și un balsam ce stabilizează efectul șamponului si hidratează firul de păr.

Produsele sunt create pentru a menține nuanțele de gri și argintiu, în tendințe pentru părul blond.

Silver Savior conține pigmenți violet, care anulează reziduurile aurii din fondul de colorare. În plus, fomula conține agenti de stabilizare, care păstrează nuanțele de blond rece, gri, alb și argintiu.

Care Silver Savior Keune Haircosmetics

Formula Silver Savior este pe cât de blândă în îngrijirea părului, pe atât de puternică în ce privește proprietățile de neutralizare.

Provitamina B5 din compoziția șamponului hrănește podoaba capilară și o lasă mătăsoasă, iar balsamul este îmbogățit cu ingrediente active, care păstrează sănătatea firului de păr și îl fac ușor de coafat.

Care Silver Savior Keune Haircosmetics

Silver Savior este creat pentru părul blond natural sau vopsit în nuanțe de blond.

Fiind blondă, am testat și eu șamponul Keune Silver Salvator și am constatat că este un șampon blând, exact cum îî place părului meu fin și subțire. Este bine cunoscut faptul că obținerea unui păr blond frumos și sănătos este extreme de dificilă, de cele mai multe ori în procesul de colorare un păr fragil suferă și daunele aferente. Prin urmare, încerc să fiu cât mai atentă și neagresivă cu părul meu. Folosesc șampoane nutritive și de restaurare pentru a avea grijă de părul meu cât mai mult posibil și regulat o mască pentru hidratare și volum, mai ales când simt părul ceva mai uscat.

Care Silver Savior Keune Haircosmetics

Șamponul  și balsamul Keune Silver Salvator le folosesc o dată pe săptămână. Cred că mi-am găsit favoritul!  În ceea ce mă privește, acesta este într-adevăr un duo perfect pentru oricine dorește să ofere o umbre sau nuanțe mai reci blondului său. Produsele fac ceea ce promit și sunt, de asemenea, economice, nu-ți trebuie foarte mult produs pentru o utilizare. Am așteptat în mod intenționat să testez aceste produse până când culoarea părului mi-a devenit din nou “mai caldă”.  Acest lucru mi-a permis să văd efectul extra bine și am constatat că funcționează într-adevăr.  Nu vă așteptați ca părul blond să devină gri, dar ceea ce vă puteți aștepta este o nuanță mai frumoasă cenușiu-argintie.

Preț recomandat Keune Care Silver Savior Șampon: 75 lei, Balsam: 82 lei, în saloanele care folosesc produsele brandului. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *