Recapătă sănătatea și frumusețea părului și unghiilor cu NOVOPHANE

,

Special pentru această perioadă, vă recomand produsele din gama Novophane, o soluție care pune pe primul loc eficiența în lupta contra căderii părului și a fragilității unghiilor.

Dermatologii au observat prin studii că părul are un orar al său, cu perioade în care crește mai mult sau cade, sezonier, chiar și fără acțiunea altor factori. Sezonul rece este unul dintre momentele în care alopecia se manifestă atât la bărbați, cât și la femei, fiind mai vizibilă dacă este însoțită de stres sau o dietă deficitară în vitamine și minerale.

În același timp, părul și unghiile sunt primele afectate de schimbările în corpul nostru. Își modifică calitatea rapid reflectând nivelul de stres, mai ridicat mai ales când organismul se adaptează la sezonul rece. De aceea, lupta pentru sănătatea și frumusețea părului și a unghiilor începe din interior.

ACM Laboratoires Franța a realizat o gamă complexă de produse dermatocosmetice dedicate frumusetii parului si a unghiilor – gama Novophane ce conține produse care se adresează situațiilor cu care se confruntă părul si unghiile: păr gras sau cu tendință de îngrășare, păr uscat, mătreață, păr deteriorat, căderea parului, unghii fragile, cu pete albe.

Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii (60 de capsule vegetale pentru o luna de zile) sunt suplimente nutritive cu o formulă completă de aminoacizi sulfurați (cistină și metionină, precursor al sintezei cheratinei), minerale, vitamine și oligoelemente (Vitaminele B6, B5, B2, C, E, biotină, fier, zinc și magneziu), toate cunoscute ca fiind eficiente în problemele de creștere și calitate ale părului și unghiilor.

Mizând pe eficiență și siguranță absolută, capsulele Novophane au o toleranță foarte ridicată, astfel încât pot fi folosite fără probleme de femeile însărcinate și care alăptează, dar și de copiii de peste 8 ani.  

Rezultatele sunt vizibile după doar 2 luni de tratament, pentru afecțiuni mici sau mari ale părului și unghiilor.

Afecțiuni care pot fi combătute cu capsulele Novophane:

De cădere sau deteriorare a părului:

– Alopecie (atât la bărbați, cât și la femei)

– Căderea difuză a părului (efluviu telogen)

– Modificarea calităţii părului

Unghii:

– Unghii fragile sau distrofice

O cutie de capsule Novophane pentru păr și unghii este suficientă pentru 1 lună de tratament (modul optim de administrare – 2 capsule pe zi, timp de minimum 2 luni). În cazul tratamentului de atac, se recomandă cură de 4 capsule pe zi, minimum 2 luni.

În aceeași gamă Novophane dedicată sănătății și frumuseții părului și unghiilor sunt disponibile și produse care pot fi utilizate în completarea curei interne cu capsule, pentru rezultate sporite, așa cum este șamponul energizant Novophane, o baie de energie, o sursă de frumusețe și vitalitate, conceput pentru părul lipsit de strălucire și fragil.

Datorita combinației sale de 6 vitamine care acționează sinergic pentru a stimula scalpul, NOVOPHANE SAMPON ENERGIZANT curăță delicat părul și scalpul. Redă strălucirea, rezistența și vitalitatea părului și poate fi folosit ori de câte ori este nevoie.

Delicat și bogat în vitamine, este mai eficace folosit complementar unui tratament anti-cădere a părului sau pentru a fi folosit alternativ cu șampoanele de îngrijire, cum ar fi cu unul dintre șampoanele anti-mătreață.

Șampoanele Novophane sunt potrivite atât pentru părul fără probleme, pentru a-i păstra frumusețea, cât și pentru părul cu probleme recurente și persistente.

Magnifiqueskin este o colecție de produse dermato-cosmetice inovatoare, adresate celor mai frecvente probleme ale pielii. Magnifiqueskin înseamnă înaltă calitate, efecte dovedite prin studii științifice și producători de prestigiu, pentru îngrijirea și tratarea cu rezultate imediate a celor mai întâlnite afecțiuni ale pielii,  părului și unghiilor, cu soluții eficiente pentru: piele sensibilă, protecție solară,  piele uscată, atopie, piele iritată, acnee, seboree, căderea părului și alte afecțiuni ale acestuia, sănătatea unghiilor sau afecțiuni specifice, precum psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare sau molluscum contagiosum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *