Sephora Summer 2019 Collection, plină de culoare și super ingrediente

Așa cum se ştie deja, lansările Sephora sunt evenimente mult aşteptate, pentru că de la un an la altul şi de la colecţie la colecţie, aduc produse tot mai frumoase, mai ingenioase, mai colorate şi mai utile, este imposibil să nu-ţi găseşti o mulţime de produse pe care, iremediabil, să le îndrăgeşti, ca mai apoi să le introduce în rutina zilnică.

Vă voi prezenta doar o mică parte dintre brandurile expuse, voi reveni şi cu alte noutăţi pe parcurs!

Sephora Collection vine, vara aceasta, pe parte de skincare, cu super ingrediente, cum este Good for skin.you.all, noua linie de produse de îngrijire made în France, cu formule cu o cantitate maximă de ingrediente de origine naturală, ingrediente active provenite şi testate în laboratoare independente și ambalaje eco-responsabile şi formule fără materii prime de origine animală.

Sephora excelează în măşti de faţă multi-senzoriale (mască după soare cu pepene verde, mască pentru picioare tip şosetă cu migdale/lavandă, masca peeling,  mască pentru mâini, măşti pentru față cu cocos), dar și uleiuri cu utilizare multiplă, jeleuri de duș fondante, spray-uri parfumate pentru corp, exfoliante pentru corp, balsamuri de duș nutritive, balsam și gomaj pentru buze, şerveţele demachiante exfoliante, balsam cu banane/pepene verde pentru mâini, pachete cadou și multe altele. Le găsiți pe toate în magazinele Sephora.

Pe parte de make-up, Sephora aduce noi fonduri de ten mate în format stick, paleta de farduri pentru ten Vivid Earth, paleta de farduri pentru pleoape Vivid Earth, paleta de 6 farduri pentru pleoape Flash Sequins, farduri mono de pleoape cu efect metalic sau efect de piele, oje pe bază de apă, roller pentru fata cu cuarţ roz, seturi de pensule.Sezonul de vară 2019 arată extrem de bine, cu produse de make-up spectaculoase și ușor de purtat.

Too Faced – ne surprinde si de această dată cu paletele lor de farduri (30 de farduri pentru ochi Natural Lust, cu paleta pentru contouring Cocoa Contour, bronzer , fond de ten Dew You, dar şi ilumanatoare, blush-uri duo Fruit Cocktail, lip-gloss-uri Juicy Fruits, farduri de ochi lichide Twinkle Twinkle şi rujuri lichide mate Peach Puff. Sunt fan al paletelor de la Too Faced!

Make Up For Ever a pregătit paleta cu farduri pentru ochi Let’s Gold, concealere şi spray-ul de fixare Mist & Fix.

Becca – Vara aceasta, Becca Cosmetics a lansat primerul Skin Love Brighten & Blur, multe rujuri, creioane pentru buze şi concealere noi.

Urban Decay celebrează ultimul sezon al serialului Game of Thrones cu o colecţie de machiaj inspirată de acest serial.

Huda – Printre noutăţile Huda se număra kit-uri pentru buze, rujuri noi, fardurile duo pentru ochi Matte & Metal Melted Shadows și gene false.

Vara 2019 înseamnă multe produse nou venite în Sephora, printre care și cele destinate îngrijirii părului.

Tangle Teezer, disponibil în mai multe variante de ambalaj pentru gama Compact Styler, este diferit de o perie obișnuită pentru că descurcă părul mult mai ușor. Foarte utilă pentru bagajul de vacanță sau poșetă.

Noutatile Sephora Summer 2019 ne fac vara  mai frumoasă, cu multe produse interesante de descoperit. Le găsiți în magazinele Sephora din Romania și online aici, unde găsiți reduceri spectaculoase și produse travel size și, în general, tot ce vă doriți!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *