Produse eficiente împotriva căderii părului

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un element permanent de seducție. Este deci de la sine înțeles că orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de vitalitate.

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul femeilor se schimbă – la fel și părul. Hormonii se dezechilibrează, iar acest lucru afectează părul. Prin urmare, femeile se confruntă adesea cu căderea părului.

La o vârstă mai tânără, rădăcina firului de păr este protejată de hormonii feminini (estrogen), într-o măsură considerabilă. Cu trecerea timpului, procentul de hormoni femini se reduce, iar influența hormonilor masculini crește. Consecința: părul devine mai subțire, cade prematur, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult.

Căderea părului la femei poate fi declanșată de aproximativ 30 de afecțiuni medicale diferite, precum și de stilul de viață nesănătos. Ca punct de plecare, experții recomandă testarea pentru problemele cu glandă tiroida și dezechilibrele hormonale, iar în multe cazuri, părul crește la loc atunci când cauza este combatută.

Și întotdeauna, există produse care pot preveni și chiar remedia eventualele neplăceri cauzate de pierderea părului. Pe NOTINO găsiți o mulțime de produse pentru îngrijirea părului pentru cei care se confruntă cu căderea părului. Eu am încercat câteva, dar sunt mult mai multe produse, chiar și pentru căderea parului la barbați pentru diferite probleme și diferite tipuri de scalp sau de păr, important este să alegi produsul potrivit pentru tine!

  Plantur 39 Șampon pe bază de cafeină pentru păr vopsit și deteriorat

Potrivit cercetătorilor, cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale. Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, efectele șamponului fiind maxime în timpul utilizării zilnice.

Șamponul Plantur 39 curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală. Este recomandat pentru păr vopsit, păr degradat, păr subțiat și pentru căderea părului.

Spală părul și curăță pielea capului, stimularează creșterea părului, regenerează, hrănește și întărește firul de păr.

Plantur 39 Șampon pe bază de cafeină Plantur 39 tonic pentru întărirea și creșterea părului

Tratamentul fără clătire Plantur 39 oferă părului spălat toate cele necesare: împiedică ruperea părului, dinamizează activitatea rădăcinilor părului, oferă părului hidratare și nutritiție.

Îngrijește părul subțiat și stopează căderea părului și stimulează creșterea părului, pentru un volum mai mare al podoabei capilare.

Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul și nu se clătește.Plantur 39 tonic pentru întărirea și creșterea păruluiPentru a avea eficiență maxima se recomandă utilizarea întregii game de produse Plantur39, care conține șampon cu fito-cafeină, tonic și balsam cu fito-cafeină. Gama se adresează femeilor cu vârsta de peste 40 de ani.

  Kérastase Specifique Bain Prévention – Șampon împotriva subțierii și căderii părului

Căderea excesivă a părului poate fi de domeniul trecutului. Șamponul împotriva căderii părului Kérastase Specifique Bain Prévention întărește cuticula și conferă volum părului. Redă echilibrul scalpului și îi ameliorează starea, întrucât un scalp sănătos este o condiție esențială pentru creșterea părului.

 Acționează preventiv împotriva căderii exagerate a părulu, favorizează microcirculația și creșterea noilor fire de păr, purifică și reechilibrează scalpul, ameliorează textura firului de păr și îl fortifică din interior.

Kérastase Specifique Bain Prévention Ingrediente:

– ulei de citronella – reglează producția de sebum, curăță scalpul și părul de pielea moartă, de resturile de produse, de mătreață și de alte impurități;

– acid citric – ameliorează starea de sănătate a scalpului și a foliculilor indispensabil pentru creșterea părului;

– substanțe cu efect liniștitor – promovează regenerarea scalpului;

– nu conține silicon.

Se aplică șamponul pe părul ud, masând scalpul cu vârfurile degetelor pentru a favoriza microcirculația. După ce se formează o spumă aerată, se clătește bine cu apă.

Vichy Dercos Energising – Șampon fortifiant împotriva căderii părului

Când periați părul, vă rămân smocuri în perie, părul arată pleoștit și găsiți fire peste tot? Șamponul de întărire a părului Vichy Dercos Energizing vă oferă un ajutor valoros. Mărește rezistența cuticulei, o întărește și favorizează elasticitatea țesuturilor din jurul rădăcinii părului. De aceea este un ajutor eficient în combaterea căderii părului.

Conține aminexil, o moleculă care acționează contra căderii părului, combate solidificarea capsulei de colagen și păstrează suplețea și elasticitatea țesutului din jurul rădăcinii părului.

Îl recomand pentru că:

– păstrează umiditatea și suplețea țesutului care înconjoară rădăcina firului de păr;

– reduce căderea excesivă a părului;

– curăță blând părul și scalpul de impurități;

– conferă fermitate părului;

– întărește cuticula părului.

Întindeți șamponul pe părul ud, spumați, lăsați scurt timp să acționeze și clătiți bine. Se recomandă folosirea șamponului împreună cu tratamentul Vichy Dercos Aminexil PRO.

În plus, săptămâna aceasta te așteaptă un cadou pentru tine: Achiziționați produse Vichy de minim 115 RON și primești cadou crema Vichy Liftactiv Collagen Specialist în variantă de călătorie.

 ► Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil – Masca pentru păr pentru părul slab, cu tendința de a cădea

Masca pentru păr Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta vă va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Caracteristici:

– întărește firul de păr;

– regenerează părul pe întreaga sa lungime;

– redă părului aspectul natural și sănătos.

Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine.

Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.

Masca pentru păr Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil  este potrivită pentru părul degradat, îngrijește părul subțiat și combate căderea părului. Regenerează părul deteriorat și redă densitatea și vitalitatea podoabei capilare.  Iar raportul calitate/preț este de necontestat!

Voi ce produse folosiți pentru a preveni sau stopa căderea părului?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *