Yves Rocher a lansat Oui à l’Amour, parfumul iubirii

Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

Pentru această toamnă, Yves Rocher ne-a pregătit o surpriza parfumată care ne îndeamnă să spunem DA iubirii: Oui à l’Amour este un parfum al iubirii și pasiunii. Mai mult, alături de această premieră parfumată, Yves Rocher ne mai încântă și cu rujul Oui à l’Amour în ediție limitată, oferit la achiziționarea apei de parfum din aceeași gamă.

Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

Așadar, în postarea de astăzi, vom vorbi despre dragoste! De fapt, vom vorbi tot despre frumusețe, pentru că este vorba despre un parfum, dar cu un nume atât de frumos: Oui à l’Amour, care ne îndeamnă să ne iubim si să spunem, întotdeauna, DA iubirii!

Yves Rocher este un brand pe care îl cunosc încă de la copilărie. S-ar putea spune că am crescut cu el! Și chiar dacă testez și descopăr multe alte mărci, este întotdeauna o plăcere să-l redescopăr în noi produse minunate.

Noua lansare Yves Rocher Oui à lAmour este un parfum pasional, curajos și încântător ca o declarație de dragoste.

Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

În notele lui se întâlnesc neașteptat prospețimea acidulată a rădăcinii de Angelica („iarba îngerilor”) și senzualitatea vibrantă a petalelor proaspete de trandafir.

Sophie Labbé, parfumier, spune că “Oui à lAmour este parfumul complice al iubirii fără sfârșit”.

Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

Parfumul a fost obținut din amestecul următoarelor ingrediente speciale:

– Esență din rădăcina plantei numite Angelica, denumită popular „iarba îngerilor”. Aceasta dă parfumului o notă de prospețime vegetală.

– Un extract exclusiv din Trandafirul Damascena, folosit de parfumier pentru proprietatea excepțională de a păstra și reda aroma petalelor de trandafir proaspăt cules.

– Boabe de tonka, recunoscute pentru notele vanilate, balsamice și calde ca o îmbrățișare dragă.

– Baza lemnoasă din esență din lemn de cedru conferă eleganță acestui parfum de iubire.

Cum poate fi un amestec de iarbă proaspătă cu parfum suav de trandafir și note vanilate de tonka, pe o bază din lemn de cedru? Este un parfum senzual, dar rafinat care-ți mângâie simțurile și rezistă destul de bine pe piele.

Prețul parfumului Oui à lAmour: 195 lei/50 ml apă de parfum cu vaporizator.

Ruj_Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

Oui à l’Amour mai aduce o premieră Yves Rocher rujul Oui à lAmour în ediție limitată care este oferit la achiziționarea apei de parfum din aceeași gamă.

Oui_à_l’Amour_Yves_Rocher

Oferta este valabilă în perioada 27 septembrie 12 noiembrie 2017, în limita stocurilor disponibile, în magazinele Yves Rocher și online pe site-ul Yves Rocher.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *