The Art of Silk by SENSAI

Produsele Sensai au o eleganță simplă, specifică japonezilor, dar atât de senzuală și delicată, încât nu poți să nu te îndrăgostești de produsele lor.

Inspirat de căutarea frumuseții infinite, SENSAI combină tehnologia avansată de îngrijire a pielii cu puterea supremă a ingredientului său prețios, Koishimaru Silk. Această fuziune extraordinară a științei și naturii funcționează în armonie cu corpul, creând o piele de mătase impecabilă care îmbunătățește frumusețea unică a fiecărei femei.

Brandul japonez SENSAI a stabilit noi standard de frumusețe cu o gamă largă de produse pentru îngrijire și make-up. Toate produsele de machiaj conțin ingrediente exclusiv bazate pe mătasea japoneză pură și este inspirată din combinațiile de culori ale tradiționalului kimono japonez.

Sensai The Lipstick (ruj cu efect anti-îmbătrânire)

O formulă anti-îmbătrânire care acoperă buzele într-un strat bogat, strălucitor, rujul este îmbogățit cu particule de aur și extract de flori de aur pentru a îmbunătăți microcirculația și stimula hidratarea.                                                                                          Preț: 250 lei

Sensai Total Lip Gloss (luciu de buze și tratament cu efect anti-îmbătrânire)

Cu textură moale și mătăsoasă, îmbunătățește liniile și ridurile verticale pentru o zonă de buze mai naturală, mai tânără și mai frumos definite. Aplicați dimineața și/sau seara.                                                                         Preț: 218 lei

Sensai Lip pencil

Creion moale, plăcut la aplicare cu consistenţă cremoasă, ușor de folosit, cu o atingere netedă, care alunecă pentru a forma conturul buzelor cu precizie și pentru a vă amplifica culoarea rujului. Include și ascuțitoare.

Preț: 175 lei

Produsele SENSAI pot fi găsite exclusiv în parfumeriile Douglas (și online pe douglas.ro), le puteți încerca la evenimente dedicate machiajelor si testării produselor în magazinele Douglas, încercați-le și vă aștept cu impresii despre aceaste produse atât de rafinate. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *