Cătălin Botezatu și Viggo la Pitti Uomo de la Florența

Viggo_Catalin Botezatu

Celebrul designer roman, Catalin Botezatu, a fost din nou prezent la prestigiosul targ de moda masculina de la Florenta, impreuna cu Viggo, brand-ul romanesc pe care l-a lansat acolo in urma cu doar cateva luni, alaturi de partenerul sau, Ionut Marin.

Viggo_Catalin Botezatu

Viggo_Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a excelat prin eleganta si rafinament si a uimit asistenta cu tinutele impecabil asortate si accesorizate pe care le-a purtat, zilnic.

Viggo_Catalin Botezatu

“Prezența noastră la ediția 90 a celui mai mare târg de modă masculină din lume, Pitti Uomo, a fost marcată de o serie de realizări. Am revăzut o mare parte a furnizorilor noștri, ocazie perfectă de a ne întări colaborările și a plasa noi comenzi pentru colecțiile viitoare. Pitti Uomo 90 a fost și o importantă sursă de inspirație pentru tendințele S/S17, din punct de vedere al țesăturilor alese, a croielilor și detaliilor fiecărei piese vestimentare. De asemenea, târgul de la Florența reprezintă întotdeauna o ocazie bună de a cunoaște noi talente în domeniu. Am cunoscut bloggeri, fotografi și consultanți din toată lumea și am pus la cale cele mai noi și mai interesante proiecte“, a declarat Catalin Botezatu.

Viggo_Catalin Botezatu

Viggo_Catalin Botezatu

Aceasta ediție a fost cu atât mai specială cu cât unul dintre principalii noștri furnizori de țesături, Vitale Barberis Canonico, a ținut un eveniment de lansare a noii colecții de țesături din lână de 21 de microni, colecție special creată pentru sezonul rece, foarte fină și foarte rezistentă la șifonat. Cu o tradiție foarte lungă, Vitale Barberis a devenit unul dintre cei mai importanți producători de țesături din lume, colaborând cu cele mai mari branduri și case de modă din lume. A fost o reală plăcere să fim prezenți la evenimentul lor, având prilejul de a fi printre primii dintre cei care s-au bucurat de noua colecție de țesături, colecție de care se vor bucura curând și clienții noștri!”, a spus Ionut Marin, General Manager Viggo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *