3 rochii de tranziție vară-toamnă

Rochia este piesa mea preferată din garderobă pentru versatilitatea sa și pentru faptul că-mi pune frumos în evidență feminitatea. Este perfectă pentru acele momente în care te afli în impas și nu mai știi cu ce să te îmbraci. Am ales de la bonprix 3 rochii potrivite personalității mele, sper să vă placă și vouă!

Încet, dar sigur, a venit toamna și vorba cântecului (modificîndu-l un pic), acoperă-mă drăguț cu ceva! 🙂

La început de toamnă nu se mai potrivesc rochițele subțiri și diafane din perioada verii, chiar dacă mai sunt temperaturi ridicate, dar nici cele de stofă sau lână din anotimpul rece.

Îmi place să am rochițe pentru fiecare anotimp, așa că am ales ceva strict pentru această perioadă de trecere din vară în toamnă.

Prima rochie pe care am ales-o (nr. articol 91377295) este de la BODYFLIRT boutique, o rochie gen caftan, maxi elegantă şi relaxantă, cu model şic petrecut.

Are o linie frumoasă, un model croit îngust și un material superior, în culorile negru/nisipiu/galben închis.

Se mulează frumos pe corp, are mânecă lungă și decolteu în V.

Eu am purtat-o la cumpărături, dar se potrivește și la o cină, și la o plimbare, și într-o vizită, desigur accesorizând-o potrivit.

Anul acesta am făcut pasiune pentru albastru azuriu, imperial, culoare pe care până acum am cam evitat-o și nu se prea regăsește în garderoba mea. Am ales această Bluză oversize (nr. articol 96156095) super modernă care se remarcă prin imprimeul grafic frumos.

Pentru că sunt mică de înălțime, mie mi se potrivește și pe post de rochie, dar poate fi purtată la fel de bine ca și bluză cu egări scurți sau lungi sau chiar cu blugi sau pantaloni.

Este marca RAINBOW, 100% vîscoză durabilă, guler înalt și mânecă lungă. Este foarte comodă și drăguță, pe cât de simplă, pe atât de versatilă.

Și vreau să vă mai prezint o rochie scurtă plină de stil, cu decolteu rotund și mâneci 3/4 largi.

O rochie fermecătoare cu imprimeu ornamental deosebit pe întreaga suprafață și o formă ultra relaxantă.

Este marca RAINBOW, numărul articolului nu-l mai știu pentru că deja s-a vândut de pe site, dar unele articole mai revin.

Este foarte confortabilă, cu un model croit larg și material 100% vâscoză (durabilă).

Eu am purtat-o la un eveniment despre sport, dar și această rochie mi se pare extrem de versatilă și te poate salva în multe situații.

Dragilor, eu găsesc lucruri tare drăguțe pe bonprix, la prețuri accesibile, au o diversitate de modele, mărimi și prețuri, aspecte importante atunci când vrei să-ți achiziționezi o piesă vestimentară nouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *