Klorane aniversează 50 de ani, descoperă planta care ți se potrivește nevoilor părului!

Laboratoarele Klorane aniversează 50 de ani și invită femeile din România să se bucure de cele 50 de experiențe fericite pentru păr pe care le oferă brandul.

De aceea, cu ocazia aniversării, Klorane lansează aplicația online „Ce plantă ți se potrivește?”, disponibilă pe www.klorane50ani.ro și invită femeile să o acceseze pentru a descoperi planta care răspunde cel mai bine nevoilor pe care părul lor le poate avea.

Cu un portofoliu diversificat de 15 game de îngrijire a părului, care au la bază o formulă unică ce combină puterea plantelor cu știința farmaceutică, Klorane oferă câte o soluție dermatocosmetică de îngrijire pentru orice problemă și fiecare tip de păr.

O nevoie, o plantă, o soluție” este principiul Klorane de a aborda diferit fiecare tip de păr, oferindu-i soluții eficiente de îngrijire, personalizate:

Klorane Antichute Shampoing red

►Căderea părului

Gama Klorane cu extract de Chinină – este soluția completă împotriva căderii părului, fiind dedicată și părului fragil, tern, lipsit de vigoare sau rezistență. Extractul de chinină și vitamina B stimulează circulația sanguină, fortifică și redă aspectul lucios. Mătreață uscată

Klorane Antichute HD CMJN cor red

 • Gama Klorane cu extract de Capucin – soluţie adaptată pentru purificarea părului şi redarea strălucirii acestuia. Capucinul este cunoscut datorită proprietăţilor sale dermatologice şi se dovedeşte a fi un ingredient activ excelent cu capacitate antimătreaţă.Mătreață grasă

Gama Klorane cu extract de Mirt – mirtul are proprietăți naturale astringente, purificatoare şi antimătreaţă.Scalp sensibil și iritat

 • Gama Klorane cu extract de Bujor – bogată în peoniflorină, o moleculă cu proprietăţi antiiritante şi calmante cu rezultate dovedite ştiinţific. Restabilește echilibrul natural al scalpului.

►Păr gras

 • Gama Klorane cu extract de Urzică – purifică în profunzime părul gras. Rădăcina de urzică conţine un ingredient activ cu proprietăţi de reglare a sebumului pentru a reda netezimea şi supleţea părului gras.

►Păr uscat

 • Gama Klorane cu Unt de Mango – program de tratament intensiv pentru parul uscat, hidratează și reface în profunzime structura părului.

►Păr vopsit

 • Gama Klorane cu Rodie – este soluția pentru fixarea culorii și hidratarea părului vopsit. Rodia acționează natural și repară, hrănește, redă strălucirea culorii părului și o protejează împotriva decolorării.

►Reflexe blonde

 • Gama Klorane cu Mușețel – este soluția pentru menținerea aspectului sănătos al părului deschis la culoare. Conferă reflexii delicate blonde în mod natural și intensifică strălucirea blondului

►Păr rebel

 • Gama Klorane cu Papirus – netezește părul, reduce descuamarea, hidratează și descurcă, datorită extractului natural de papirus. La părul creț ține cârlionții sub control.

►Păr tern

 • Gama Klorane cu ceară de Magnolie – intensifică strălucirea și luciul natural al părului.

►Păr tern, lipsit de volum

 • Gama Klorane cu extract de In – conferă volum, amplifică părul în mod natural.

►Îngrijire zilnică

 • Gama Klorane cu Ovăz – protejează scalpul și părul, acționează extra-delicat, conferă volum și strălucire

►Păr fin

 • Gama Klorane cu Lapte de Migdale – are acțiune restructurantă, volumizatoare

►Păr normal cu tendință de îngrășare

 • Gama Klorane cu Citrice – extractul de citrice conferă strălucire și are efect energizant, luptând împotriva radicalilor liberi

►Păr matur

 • Gama Klorane cu Măslin – este soluția anti-aging pentru păr, acțiunea extractului esențial de măslin rejuvenând părul în 30 de secunde.

►Păr curat și gata de coafat în 2 minute

 • Gama de șampoane uscate Klorane – reduce sebumul, conferă densitate părului și ajută la coafare în doar 2 minute.

Klorane_shampooing Sec_150 ml FA

Tratamentele și produsele zilnice de ingrijire pentru păr de la Klorane sunt renumite pentru eficiență și calitatea foarte bună. Acum, la 50 de ani de Klorane, le uram și noi la mulți ani! La mai mulți! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *