Noutățile de vară de la Yves Rocher de folos și pe timp de toamnă

Yves_Rocher_Noutati_de_vara2016

Deși calendaristic vara s-a terminat, zilele frumoase de toamnă nu aduc prea multe modificări în ritualul nostru de îngrijire și în mod cert, noutăţile de vară de la Yves Rocher îşi pot găsi oricând locul în bagajul nostru, mai ales în cazul unei vacanţe prelungite.

►Solaire Peau Parfaite

Chiar dacă vara s-a terminat, pielea noastră are nevoie de protecţie solară în orice anotimp, dacă este expusă la soare.

Pielea este protejată în mod eficient razele UVB/UVA și de arsurile solare atunci când se aplică Spray cu protecţie invizibilă pentru corp din gama Solaire Peau Parfaite. Secretul gamei Solaire Peau Parfaite este planta Steaua Dunelor, care se dezvoltă pe malul mării și care a dezvoltat niveluri multiple de protecţie, în special o rezistenţă extremă la razele solare şi o capacitate deosebită de menţinere a rezervelor de apă. Aplicată pe piele, hidratează instantaneu, făcând pielea suplă, moale și plăcut parfumată.

Yves_Rocher_Noutati_de_vara2016

Preț: 63 lei (SPF 15) / 65 lei (SPF 30)

►Apă micelară hidratantă 2/1

Apele micelare 2-în-1 de la Yves Rocher combină efectul de hidratatre cu eficacitatea și partea practică. Datorită flaconului maxi cu pompă, vom avea un dozaj uşor şi vom elimina risipa.

Yves_Rocher_Noutati_de_vara2016

Preţ: 42 lei (390 ml); 29 lei (200 ml)

►Parfumul iubirii –  Quelques Notes d’Amour

Pentru a rescrie iubirea, emoția, dorința, Yves Rocher a creat un parfum de excepţie, modern și unic .

Apa de parfum Quelques Notes d’Amour este esența întâlnirii inedite dintre Trandafirul Damascena, simbolul iubirii absolute și Lemnul Gaiac,  cu senzualitatea extractului de tămâie. Notele lemnoase intense şi acordurile florale senzuale scriu istoria parfumului Quelques Notes d’Amour. Emoţii, romantism și senzualitate într-o picătură de parfum!

Yves_Rocher_Noutati_de_vara2016

Preţ: apă de parfum – 140 lei (30 ml) / 185 lei (50 ml); apă de toaletă – 185 lei (75 ml)

►Mascara cu efect de alungire vertiginos

Vă doriți să conferiți lungime chiar și celor mai mici gene? Încercați Rimelul cu efect vertiginos de alungire și acoperire perfectă, geană cu geană!
Periuța sa cu micro-peri îmbracă până și cele mai mici gene. Formula sa îmbogățită cu gumă de Elemi intensifică efectul de alungire și curbează genele pentru o privire seducătoare.

Avantaj: mini periuță, maxi-effect.

Mod de utilizare: Aplicați rimelul începând de la baza genelor către vârf, mișcând periuța în zig-zag. Pentru un plus de lungime și arcuire, repetați mișcarea. 

Yves_Rocher_Noutati_de_vara2016

Preţ rimel: 48 lei (8 ml). Culori disponibile: negru, albastru, maro. Ruj: 25 lei

►Creion pentru buze strălucitoare

Doriți să  vă îmbunătăți zâmbetul?  Atunci, Shine Lip Creion de la Yves Rocher este pentru tine.

Asigură hidratarea buzelor și are culori magnifice strălucitoare. Se poate folosi fără moderație și vei avea buze sublime și irezistibile!

Plus: Datorită minei retractabile, Shine Lip Creion nu are nevoie să fie ascuțit!

Sfaturi de aplicare: Aplică rujul, pornind din centrul buzelor.

Sfat de frumusețe: După utilizare, rotiți în direcția opusă pentru a evita deteriorarea stick-ului. Aplica-l ori de câte ori este necesar pentru a avea buze pline de culoare și bine hidratate.

Vouă ce produse Yves Rocher dintre cele prezentate vă plac cel mai mult?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *