Noul Gucci Guilty, esența sexualității emancipate

Gucci Guilty

La inceput de toamna, Gucci ne pregateste surprize parfumate. Este o veste minunata, pentru ca toamna aduce cu ea bogatie si multa culoare, dar si schimbari vestimentare si olfactive. Casa Gucci a lansat Campania pentru noul Gucci Guilty si daca parfumul va fi la fel de provocator olfactiv precum este clipul, pe mine sigur ma va cuceri si ma va determina sa-l port in sezonul care urmeaza.

In spatele revolutiei Gucci se afla o noua viziune. Electric, contemporan, romantic, directorul Alessandro Michele ne spune o noua poveste despre brand.

Sarbatorind individualitatea, alura de nedefinit, Gucci traseaza o sexualitate emancipata. Proiectata cu pasiune si autenticitate, atitudinea Casei Gucci consta intr-un sentiment de libertate.

Aceasta noua poveste a inflorit in fiecare particica a brandului si acum transforma parfumurile Gucci, incepand din Septembrie 2016 cu cele mai de success arome ale sale: Gucci Guilty pentru El si pentru Ea.

Noua campanie Gucci Guilty il are in rolul principal pe Jared Leto, iar povestea se desfasoara în Veneția, un oraș  care în trecut a permis oamenilor să transceada normele societatii.

Filmata ca un set de flashback-uri de Glen Luchford, campania construiește intrigi senzuale în jurul unei experiențe intime intre trei persoane si presupune ideea ca el are o experienta intima cu doua femei tinere si senzuale (modele Julia Hafstrom și Vera Van Erp), într-o cameră de hotel. Mers pe jos pe strazile pietruite din Venetia, lenevit in pat si o baie in cada fac deliciul acestui nou clip cu puternic mix de incitare, senzualitate, sexualitate si libertate.

Astept cu nerabdare lansarea parfumului Gucci Guilty, atat pentru El cat si pentru Ea, sper sa regasesc aroma inconfundabila de Patchouli pe care o indragesc atat de mult, dar pana atunci, il voi privi pe Jared Leto facand baie, fara sa ma simt vinovata! 🙂 #GuiltyNotGuilty 

Voua va plac parfumurile Casei Gucci? Care este preferatul vostru?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *