Sweet like Candy by Ariana Grande #exclusivladouglas!

SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande

Ariana Grande, artista de renume internaţional, prezintă noul şi irezistibilul ei parfum, SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande.

Ariana Grande, superstar internaţional şi cantautoare, prezintă un nou parfum irezistibil, SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande. Cel mai recent membru al colecţiei de parfumuri cu vânzări de top realizat împreună cu E.A. Cosmetics Distributions GmbH va fi lansat în exclusivitate la Douglas, în octombrie 2016.

Grande este în plină ascensiune şi nu pare a intenţiona să se oprească. În ultimul an, numărul celor care o urmăresc pe Instagram s-a dublat, atingând 79 de milioane de persoane din întreaga lume şi aducând-o astfel în Topul celor mai influente persoane din 2016, realizat de TIME. Cel de-al treilea album înregistrat în studio, extrem de apreciat, Dangerous Woman, a ajuns numărul unu pe iTunes în peste 70 de ţări şi a fost cel mai vândut album din lume în prima săptămână după lansare. Printre succesele înregistrate de artistă pe mai multe planuri se numără şi un album care a obţinut de două ori discul de platină, două nominalizări la premiile Grammy şi, după lansarea celui mai recent album, este prima artistă din istoria Billboard Hot 100 ale cărei single-uri de pe cele trei albume de debut au ajuns în top 10.

În noua ei aventură din domeniul frumuseţii, Grande oferă familiei de fani în continuă creştere şansa de a se cufunda într-o încântătoare reverie.

SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande capturează o nouă latură sexy discretă a încrederii şi stilului în permanentă schimbare a popstarului. Ca un plus adus exprimării ei personale, fiecare element al parfumului decadent sugerează personajul Arianei, sub imperiul flirtului şi seducţiei, cu note dulci jucăuşe constante. Cu noul SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande, starul este cât se poate de încântat să le împărtăşească fanilor noua ei pasiune pentru parfumuri.

“Lansarea primului meu parfum ARI, de anul trecut, a fost un vis devenit realitate şi sunt nerăbdătoare să prezint lumii noul parfum, SWEET LIKE CANDY! Ca şi pentru ARI, am vrut ca noul parfum să fie apreciat de fani, aşa că notele sunt dulci, jucăuşe şi sexy. Îmi place foarte mult şi sticla, care este nuanţa perfectă de roz mat,” declara Grande.

ariana-grande-sweet-like-candy-perfume

PARFUMUL

Explozia savuroasă de mure glazurate şi note de bergamotă zemoasă dulce, alături de lemnul cremos de caşmir şi nota florală delicată roz, fac acest parfum irezistibil. Nota finală vă va încânta cu siguranţă, cu straturile catifelate de crème de cassis, bezele pufoase şi vanilie incitantă, toate combinate într-un parfum seducător, datorită căruia nu veţi trece neobservată.

Sticla absolut fascinantă vine într-o nuanţă de roz deschis mat. Decorată cu un bulgăre de vată de zahăr, preţioasa sticlă devine un deliciu feminin, un alint pentru simturi

Cutia sugerează forma sticlei, cu un colaj de litere art-deco lipite în jurul unui portret dulce şi sexy al Arianei. Fotografia seducătoare, alături de literele vii şi luminoase capturează stilul sexy şi jucăuş al Arianei şi al parfumului SWEET LIKE CANDY. Pentru a-i da o notă personală, fiecare cutie include forma buzelor Arianei şi semnătura ei.

PRETURI

Spray cu apă de parfum, 30ml – 155 lei

Spray cu apă de parfum, 50 ml – 205 lei

Deodorant cu bilă cu apă de parfum, 75 ml

ariana-grande-sweet-like-candy-perfume

La achiziția unui parfum Sweet Like Candy de 50 ml primești CADOU un portfard super simpatic și dulce!

Ce mai aștepți? Vino în magazinele Douglas sau comandă-l online !

#exclusivladouglas

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *