5 arome noi Elixirs of Nature de la The Body Shop

the-body-shop-colectie-elixirs-of-nature

The Body Shop are o tradiţie bogată în utilizarea lumii ca sursă de inspiraţie şi în crearea celor mai prețioase arome naturale. Toamna aceasta, noile colecţii  parfumate de la The Body sunt Shopsunt Elixirs of Nature şi Down To Earth.

Aceste cinci noi ape de parfum, cu adevărat diferite, sunt o interpretare autentică a unora dintre cele mai prețioase arome naturale ale planetei. Arome care fără protecție, pot să dispară întru totul. Totuși, cu ajutorul tehnologiei, esenţa poate fi recreată şi încorporată într-un parfum, iar planta continuă să trăiască în mediul său sălbatic

Cu nume misterioase (precum Widdringtonia, Swietenia, Bowhanti, Nigritella si Kahaia) aceste unice ape de parfum sunt cu adevărat arome individuale ce te vor diferenția de oricine de pe planetă.

The Body Shop ne invită într-o călătorie parfumată în cele mai seducătoare locaţii ale planetei: Africa de Sud, Amazonia, Elveţia, Polinezia şi India.

►Elixirs of Nature Widdringtonia

Un parfum unic şi ieşit din tipare pentru femeia îndrăzneaţă! O aromă lemnoasă cu lemn de cedru Clanwilliam la bază şi note de salvie şi vetiver. Widdringtonia creşte în Munţii Cederberg din Africa de Sud. Cu lemn de cedru Clanwilliam la bază şi note de salvie şi vetiver, apa de parfum Widdringtonia este una sofisticată, un must-try.

eps_jpg_1054283-widdringtonia-eau-de-parfum-50ml_inelxps005

►Elixirs of Nature Kahaia

O insula tropicală pustie noaptea – totul înseamnă căldura şi linişte. Tufa de Kahaia emană parfumul său narcotic şi luminos alb floral doar în timpul orelor nocturne. Un buchet alb floral cu floarea Kahaia ca vedetă, combinată cu un ispititor buchet de iasomie sambac şi Benzoin cremos. Acesta este mirosul florilor ce înfloresc noaptea, aşteptând răsăritul soarelui.

eps_jpg_1054282-kahaia-eau-de-parfum-50ml_inelxps002

►Elixirs of Nature Nigritella

Profunzimea exhalărilor puternic florale, nectarul şi polenul fac din acest parfum unul opulent oriental ce seduce cu fiecare respiraţie. O fuziune luxuriant florala de orhidee roşie vanilată, îmbogăţită cu tuberoză şi vanilie pentru o senzualitate arzătoare. Rezultatul este un parfum îmbătător şi voluptuos, care te poartă instant în Alpi acolo unde planta înfloreşte.

nigritella-eau-de-parfum-50ml

►Elixirs of Nature Swietenia

Parfumul subtil floral al florii de mahon este combinat cu floarea de portocala şi infuzia de frunză de portocal, completându-se perfect pentru o prospeţime delicată. Inspirată de coloniile florale, această aromă este citrică şi efervescentă cu un subton de flori delicate.

eps_jpg_1054285-swietenia-eau-de-parfum-50ml_inelxps004

►Elixirs of Nature Bowhanti

Un parfum lemnos condimentat, Bowhanti din arborele Wacapou, se combina cu un amestec de patchouli si tamaie creand un parfum misterios si seducator. Un parfum modern, pentru tot corpul, ce te invaluie cu aromele sale si te transporta instant in padurea tropicala din Guyana Franceza.

eps_jpg_1054284-bowhanti-eau-de-parfum-50ml_inelxps001
• Apa de parfum cu esenta de lemn condimentat
• Inspirat de copacul aromatic din Guiana franceza, Amazonia
• Intensificat cu un amestec smoky de patchouli si note de tamaie pentru o seductie misterioasa
• Creat cu ajutorul tehnologiei non-distructive Headspace
• Recipient din sticla reciclata cu capac din lemn natural.

Preţul fiecărei ape de parfum (50 ml) este 170 de lei.

Parfumurile sunt deja pe rafturile magazinelor, le puteti achizitiona si online aici.

Eu deja ma gandesc la Elixirs of Nature Bowhanti pentru anotimpul rece. Pe voi care din cele 5 parfumuri Elixirs of Nature va atrage cel mai mult?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *