Tips-uri de la specialiștii Joico pentru culori vibrante

,

dscn3878

La întâlnirea cu bloggerițele, artiștii Creative Color Artist de la Joico, Lewis Moore și Casey Coleman, ne-au dezvăluit câteva secrete despre cum putem obține culoarea perfectă și cum putem s-o întreținem la fel de vibrantă și frumoasă, cât mai mult timp.

Eu sunt blondă și mă vopsesc în diverse tonuri de blond, nu mă văd purtând o altă culoare. Am aflat că sezonul acesta, se poartă părul blond în nuanțe reci, ca de gheață. Însă părul vopsit blond are nevoie de o atenție deosebită și o îngrijire specială.

dscn3872

Produsul vedetă al sezonului pe care ni-l recomandă specialiștii și cu ajutorul căruia putem stopa estomparea culorii este K-Pak Color Therapy Luster Lock – Tratamentul instant pentru reparare și strălucire, care are puterea exclusivă de restabilire a culorii cu Bio-Advanced Peptide Complex™.

Atuurile sale sunt:

  • Tehnologia  QuadraBond care sigilează și hrănește si β-stratul pentru a etanșa culoarea;
  • Puterea mătăsii, soia și algelor transformă părul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, într-un păr spectaculos de mătăsos și sănîtos, cu o super doză de culoare iluminată și o strălucire intensificata.

dscn3866

De altfel, toata gama de produse K-PAK Color Therapy conferă o barieră împotriva factorilor de mediu și face astfel ca durata de viață a culorii să fie de două ori mai lungă.

  • Cum se folosește? Se aplică timp de 5 minute pe părul umed, curațat și se masează către vârfuri.
  • Când? Produsul poate fi folosit pe părul vopsit pentru o hrănire intensă, sigilează și intensifică culoarea.
  • Tips-uri: Alternati cu  K-Pak ColorTherapy Conditioner o dată sau de două ori pe săptămână pentru a profita de toate beneficiile K-Pak Color Therapy Luster Lock; Poți elimina tonurile calde cu Violet, Chrome sau LumiShine.

dscn3854

Pentru realizarea look-urilor prezentate în cadrul evenimentului, cei doi specialiști Joico au folosit vopsele din cele mai noi game propuse și  lansate de brand:

  • VERO K-PAK COLOR VIOLET GO FASHION-FORWARD! Tonuri reci de violet pentru a contracara tonurile calde. Poate fi utilizată singură, dacă vrei să ai părul în tonuri îndrăznețe de mov; sau împreună cu alte nuanțe, pentru un rezultat divers, până la maro smokey.
  • Nuanțele chrome pot fi folosite pentru a tăia tonurile de galben din părul decolorat: 5 nuante permanente: 4V, 5V, 6V, 7V, 8V; 3 nunate demi-permanente: V6, V7,V8
  • LumiShine™ BLUE ASH SHADES – Elimină tonurile calde. Este preechilibrat pentru a elimina tonurile arămii, rezultând culori rafinate. Există în 5 nuanțe permanente: 5BA, 6BA, 7BA, 9BA, 10BA.

Am aflat că pentru a obține un look în trend, blondului meu i-ar sta bine cu puțin mov, deci Vero K-Pak Color Violet este potrivit pentru mine.

Noua gamă de produse Joico o puteți achiziționa de la magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14) sau online: topline.ro. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *