4 ținute pentru ocazii diferite

Vreau să vă prezint alte câteva piese de pe Femme Luxe, magazinul online de haine englezesc, pentru că mi-a plăcut calitatea produselor din prima comandă, felul în care sunt lucrate și faptul că sunt adaptate trendului actual.

Încă mai consider că hainele de pe site sunt un pic prea sexy pentru mine, dar de ce să nu fii sexy la orice vârstă? 🙂

Vă reamintesc că mărimile sunt cele din UK (6, 8, 10, 12, 14,  16) așa că trebuie să știți ce mărime purtați, să faceți corespondența și să alegeți în consecință pentru că ele se potrivesc foarte bine, nu e cazul să luați o mărime mai mare sau mai mică!

De astă dată, am ales patru ținute pe care vi le voi arăta, așa cum vin pe mine, însă sunt multe alte modele și culori, potrivite pentru persoane mult mai tinere și pentru siluete mai subțiri.

►White Belted Bodycon Midi Dress – Angelica

Mie îmi place mult albul, chiar dacă este o nonculoare și chiar dacă o ținută albă pare destul de pretențioasă, jumătate din garderoba mea este formată din piese albe, cămăși, tricouri, fuste, rochii, așa că am ales de astă dată o rochie albă.

Rochia se remarcă printr-o oarecare eleganță și te duce cu gândul la vara care tocmai a venit și deși albul exprimă puritate, îmbrăcată îți dă un aer sexy, corpul pare parcă îmbrățișat de designul din față, completat cu adăugarea de detalii precum cordonul din talie și lungimea elegantă midi. Această rochie bodycon este o piesă simplă accesibilă pentru garderoba de vară.

Foarte potrivită pentru mai multe ocazii, această rochie midi o veți putea purta tot sezonul cu ușurință. Asortată cu niște tocuri devine mai sofisticată, asigurându-vă acel aspect clasic ca niciunul altul.

► Grey Oversized Leggings Loungewear Set – Justine

femme-Luxe3

Am ales și ceva extrem de comod, un set de lenjerie de casă (Loungewear) cu un tricou supradimensionat de un gri delicat. Eu l-am purtat și în parc, se poate purta și la sala de sport, este extrem de versatil.

Aceast costum este compusă dintr-un cu tricou confortabil supradimensiont și pantaloni jogger cu croiala strâmtă pe picior. O ținută versatilă pe care o poți purta  fie cu o pereche de sneackerși sau condimentată cu o pereche de espadrile sau de sandale cu toc jos.

Tricoul se potrivește de minune și la o pereche de Jeans, mai ales cei cu croială strâmtă pe picior.

► Beige One Shoulder Ruched Slinky Midi Dress – Savannah

Femme-Luxe2

Am ales și o ținută de ocazie, cine știe, poate evenimentele vor reveni! 🙂 Odată cu designul cu un umăr gol și cu materialul care cade cumva greu în niște falduri și o culoare bej caldă, această rochie midi este o piesă esențială în actualizarea oricărei garderobe. Fiind completată cu un cordon în talie, această rochie este ideală pentru toate evenimentele de seară. Foarte potrivite pentru evenimentele de noapte sunt și rochiile Corset Dresses pe care le găsiți pe site, sunt extrem de sexy și actuale.

►White ‘Perfect’ Oversized T-Shirt – Violet

Femme-Luxe1

Cum vă spuneam îmi place albul, iar acest T shirts oversize poate să-ți asigure confort și un look elegant. Având tipărit sloganul „Perfect” într-un mod stilat, acest top este unul pe care veți dori să-l adăugați la rotația tricourilor de zi cu zi în acest sezon. Face echipă bună cu o pereche de blugi, treninguri și Trousers albe pentru un look proaspăt,  sau cu o geacă de piele aruncată deasupra pentru serile mai răcoroase.

Acestea au fost alegerile mele de această dată. Comenzile de pe Femme Luxe vin prin poștă sau curier cam într-o săptămână. Hainele arată exact ca pe site, sunt de calitate, iar raportul calitate/preț este unul foarte bun.

Sunt tare curioasă să aflu ce articol vestimentar din cele prezentate vă place cel mai mult și cum ați combina voi acel produs?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *