-417, produse cosmetice cu nămol de la Marea Moartă

FACIAL REJUVINATION_NEW 908

De curând, a avut loc lansarea brandului israelian -417, denumire ce vine de la adâncimea de la care sunt extrase mineralele din Moarea Moartă, cea mai străveche sursă a frumuseții.

Lansare a avut loc într-o locație deosebită, Opera Română, în cadrul unui eveniment deosebit, la care a participat și Moty Fridman, fondatorul brandului.

Lansare -417 Luminita Iliescu, Raluca Mohora, Moty Fridman

-417 introduce o dezvoltare cosmetică unică, vitamine minerale complexe, o combinație științifică de componente active naturale, cum ar fi minerale de echilibrare a umidității din Marea Moartă, vitamine energizante si extracte din plante unice, concepute pentru a ajuta la regenerarea celulelor pielii și prevenirea semnelor de îmbătrânire.

Frumusețea naturală și sănătatea pielii au devenit o provocare pentru femeile din întreaga lume, iar menținerea aspectului tânăr și radiant este o misiune dificilă atunci când produsele de îngrijire nu îți sunt aliați.

Brandul -417 cuprinde produse ce merită să facă parte din ritualul tău de frumusețe și te îndeamnă să:

SIMȚI mineralele prețioase și legendare din apa de la Marea Moartă;

ATINGI texturile excepționale ale unor produse de înaltă calitate;

MIROȘI parfumul irezistibil al Naturii;

CONVINGI de arta miraculoasă a rezultatelor immediate.

-417 a adus soluții revoluționare și a dovedit că una dintre cele mai valoroase resurse de frumusețe o reprezintă Marea Moartă.

-417 boncafestyle

Considerată a fi cel mai mare SPA din lumea întreagă, Marea Moartă conține 21 de minerale diferite ale căror proprietăți terapeutice, de înfrumusețare si de relaxare sunt recunoscute de noi toți.

Astfel, prin procese de cercetare, expertiză profesională și înțelegere a nevoilor clienților, s-a născut gama -417, o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii, ce combină vitamine energizante (A, B, E, D și F), extracte naturale din plante cu un complex bogat de minerale din apa de la Marea Moartă. Alături de nămolul Mării Moarte, cosmeticele -417 sunt un tribut adus frumuseții naturale și sănătății pielii.

NEW LOGO -417

Descoperă și tu cea mai străveche sursă a frumuseții și simte pe pielea ta, arta miraculoasă a rezultatelor imediate!

Ești așteptată cu sfaturi personalizate, consiliere și testare de produs în farmaciile Sensiblu sau pe FB.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *