Too Faced Wonder Christmas 2016 Gifts

too-faced_wonder_gift_2016_boncafestyle

Sarbatoarea Sfântului Nicolae a dat startul Sarbatorilor de iarnă, iar goana după cadouri continuă! Iata cateva idei de cadouri de la #Toofaced. Le gasiti la #Sepohora! Anul acesta, Too Faced a pregatit gama dedicata sarbatorilor de sezon, in ambalaje sugestive, in ton cu petrecerile si momentele festive care vin.

Luxosul Grand Hôtel Café Gift Set se deschide pentru a dezvalui trei palete de Craciun, parfumate cu cafea, reunind in total 18 nuante mate si stralucitoare, doua blush-uri, o pudra bronzanta si iconicul Better than Sex, un rimel in deluxe size. Este cadoul ideal pentru iubitoarele de make-up. Iar cireasa de pe tort este un Glamour Ghid ce te invata pas cu pas trei tipuri de machiaj. 

too_faced_grandhotelcafeChocolate Shop Gift Set ne invita intr-un magazin elegant de ciocolata, pe 5th Avenue in New York, unde te poti rasfata cu iconica formula Too Faced cu pudra de cacao si 12 farduri de pleoape, Melted Chocolate Lipstick, Chocolate Soleil pudra bronzanta, un rimel editie de lux Better than Sex si Shadow Insurance Eye Primer.

Too Faced- HyperFocal

Let It Glow Set, un set cu patru produse de top: Candlelight Glow Highlighting Powder, Love Flush blush in Love Hangover, Luminous Bronzer bronzing powder si Snow Bunny, care promit stalucire, in ton cu zilele festive care vor veni! 

HyperFocal: 0

Mini Better than Sex arata ca un mic decor mic potrivit sa stea pe ramura bradului si contine o editie de lux a unui rimel de calitate care ofera volum genelor, cu o pensula in forma de clepsidra, ce permite aplicarea potrivita pentru a oferi volum, separarea genele si acoperire uniforma, astfel ca toate genele, chiar și cele mai mici, atat in partea de sus cat și de jos arata sensational, ca o bucla imensa.too_faced_ornament_angle

►Melted Kisses & Sweet Cheeks Kit, un set foarte dragut în mărime de lux, ce contine Melted Liquified Long Wear Lipstick si un fard de obraz Love Flush. Ambele produse sunt foarte rezistente si intens pigmentate in culoarea dragostei.

too_faced_mock_meltedkisses_sweetcheeks

Merry Kissmas Kit, un alt set de 4 rujuri cu aplicatoare de mare precizie si formule ce dureaza fara a incarca buzele. Melted Liquified Long Wear Lipsticks se prezinta in acest set in trei variante: cea originala (in 2 nuante), mata si chocolate.

too_faced_merrykissmas_box_10x10

Toate aceste minunatii le gasesti in toate magazinele Sephora, cat și online!  Spor la cumparaturi! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *