5 articole pentru sezonul rece de la #bonprix

Odată ce sezonul rece își face simțită prezența, ne cuprinde așa o nevoie să ne reorganizăm garderoba, pentru că vrem să fim mereu în pas cu ultimele tendințe. Așa că atunci când am putut beneficia de un nou voucher de la bonprix, am optat pentru piese de sezon, doar că a trebuit să fac un compromis și să mă opresc la 5 produse, deși lista mea era mult mai lungă.🙂

Eu mi-am făcut o listă, mai ales că la bonprix, unele produse revin pe stoc în funcție de sezon. Așa că e bine să aveți o listă cu produse preferate pentru că vei putea să le regăsești pe site, alături de noi produse în trend și promoții irezistibile!

Indiferent de anotimp, moda în esența ei rămâne la fel pare să fie o sintagmă după care se conduc cei de la bonprix. În plus, după cum știți, bonprix are prețuri foarte bune, iar faptul că măsurile hainelor de pe site corespund și sunt și în centimetri îl face să fie diferit.

Dar să vă prezint produsele pe care le-am ales pentru acest sezon:

1. Mantou petrol deschis

Când vine vorba de garderoba pentru sezonul rece, paltoanele, gecile și jachetele ocupă primul loc pe lista de piese care trebuie bine alese. Haina pe care o porți afară este primul lucru pe care ceilalți îl remarcă atunci când îți faci intrarea și ultimul pe care îl văd înainte de plecare, dar și cea care te protejează de frig. 

Așa că merită să fii la curent cu cele mai noi tendințe de iarnă, în materie de paltoane pentru sezonul de iarnă 2021/22.

Acest model de palton este atât de actual și de versatil, încât se potrivește oricărei ținute și chiar siluete.

Este primul meu meu palton Bonprix și a fost dragoste la prima vedere! Îmi place mult modelul, dar mai ales culoarea, presimt că iarna aceasta va fi integrat în multe dintre ținutele mele!:)

Pe bonprix.ro, găsiți foarte multe paltoane, în modele și culori variate, le puteți găsi pe toate la categoria de Geci și Paltoane.

2. Pulover cu motiv Crăciun

Dacă tot suntem în luna Sărbătorilor de iarnă, trebuie să recunosc că una dintre preferințele mele legate de acest eveniment sunt puloverele cu tematică de Crăciun! Sunt super-amuzante și îmi plac foarte mult cele care au puțin de roșu în compoziție.

Așa că am ales acest pulover frumos cu motiv adorabil de Crăciun şi formă cambrată. Sunt disponibile în mai multe culori, eu l-am ales pe fond verde, mi se pare potrivit cu tematica Crăciunului, de brad verde care se potrivește de minune cu roșul din compoziție.

3. Bluză cu motiv pisică

Un alt lucru care îmi place la bonprix este faptul că au foarte multe piese din bumbac, multe piese vestimentare din materiale sustenabile și că treptat se depărtează de moda fast-fashion, care dăunează atât de mult planetei.

Am ales această bluză din bumbac delicat cu print haios cu o pisicuţă adorabilă, croită confortabil, cu decolteu normal, rotund și culoare antracit, dar găsiți și alte culori pe site.

Mie mi-a plăcut maxim, avantajează zona abdominală și poate fi purtată în diverse combinații.

4. Cămaşă cadrilată

Mi-a atras atenția și această cămaşă cadrilată, lucrată cu mult bun gust din bumbac fin.

Este o piesă practică şi modernă, croită drept, cu formă super relaxantă. Și culoarea îmi place mult, dar desigur, găsiți și alte culori, iar despre preț ce să vă mai spun, că a avut o reducere de nerefuzat!

5. Bluză cu mâneci din organza

Și ultimul articol pe care l-am ales a fost o bluză simplă, şic cambrată, cu mâneci balon din organza.

Deși este o bluză mai subțire, nu foarte potrivită pentru iarnă, am ales-o găsind-o potrivită pentru Sărbătorile care vor veni.

Materialul este unul subțire și finuț, iar negrul ei te scoate în evidență. Se poate purta și la o fustă, eventual plisată, dar și la niște pantaloni eleganți.

În caz că v-am adus puțină inspirație cu aceste articole care pot fi mixate la infinit, nu uitați că la bonprix găsiți momentan reduceri de iarnă și de foarte multe ori transportul este gratuit! Sunt sigură că veți găsi ceva pe gustul vostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.