5 Elemente ,,vacanță” urbană și salate fresh pentru gurmanzi care țin la siluetă

,

5_Elemente

Te întorci din vacanță și rămâi la fel de zen de parcă ai fi rămas acolo, iar starea ta de bine este asigurată de salatele proaspete din meniul restaurantului 5 Elemente. În plus, aici, ai China aproape, te înconjori de oameni pozitivi și de prieteni cu obiceiuri sănătoase.

La 5 Elemente te bucuri de pește, midii, fructe de mare, sosuri dulci, mâncăruri puțin uleioase, pregătite la temperaturi joase, bucătari care îți au obârsia în China cea îndepărtată. Chefii sunt școliți acolo, au răbdare cu ingredientele și orientați spre omul modern, care este atent nu doar la numărul de calorii, ci și la gustul mâncării, originalitatea și unicitatea preparatelor, precum și la sănătatea celui care consumă supele și salatele cu specific chinezesc de la restaurantul situat pe Kiseleff numărul 32.

Nu trebuie să mergi la kilometrii depărtare pentru a te bucura de pește, midii, calamari și fructe de mare. Călătoria la ocean sau la mare este de prisos și ea, căci experiențele culinare pot fi desăvârșite și în București. La5 Elemente ai parte de echilibru în farfurie, mâncare sățioasă, dar light… un adevărat fine dining!

Bucătarii chinezi de aici, nu te așteaptă cu pâine și sare, dar îți urează ,,Bine ai venit!” cu un meniu paradisiac și… de vară:

Calamar în sos picant cu legume și însoțit de salată verde și alte legume crescute organic.

5_Elemente

Bureți cu meduze proaspeți, frumos colorați, care fac cinste ardeiului ușor picant, distribuit cu eleganță în dish-ul final.

Creveți cu sparanghel, cu un sos înălțător și felii subțiri de castravete și alte legume de sezon.

Dorada afumată și picantă, îmbăiată într-un sos dulce, asezonat cu ceapă verde, boabe de mazăre, usturoi, morcovi și condimente chinezești, adăugate cu moderație.

Supa de pește, ușoară, numai bună pentru bucureșteanul modern, care este completată de broccoli, morcov și alte ingrediente chinezești.

Creveți pe plită cu urechi de lemn, mazăre, morcov, ardei și un sos demențial care încântă orice mofturos.

Creveți în sos picant cu legume de vară, dezmierdate cu un sos dulce-acrișor.

Preparatele vin însoțite de băuturi și deserturi tradițional-chinezești cu puține calorii și ușor de digerat, care te duc cu gândul la destinațiile exotice, căci ambientul de la 5 Elemente contribuie și el în cele mai mici detalii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *