5 parfumuri de vară pentru bărbați

De obicei, parfumurile pentru bărbați, în mare parte, sunt cumpărate de femei. Totuși, există o creștere semnificativă a numărului de bărbați care aleg parfumurile în funcție de preferințe sau de utilizarea lor în viitor, conștienți fiind că parfumul îi face mult mai atractivi.

Tot mai mulți bărbați își dau seama cât de important este să găsești și să porți un parfum potrivit personalității, momentului sau anotimpului respectiv.

La Notino găsești parfumuri originale bărbătești de la brandurile de top, alături de numeroase arome și miresme îmbietoare: condimentate, florale, dulci, fresh, orientale, lemnoase, citrice, acvatice, de piele sau proaspete.

Ce categorii de parfumuri pentru bărbați sunt disponibile?

Citrice – parfumuri răcoritoare din citrice și frunze verzi, deosebit de atrăgătoare pentru bărbații mai tineri.

Sport – parfumuri pe bază de citrice, tonuri acvatice, lavandă sau busuioc, potrivit bărbaților sportivi.

Elegant – parfum picant mai puternic, potrivit pentru bărbații urbani care ies seara în oraș pentru distracție.

Floral – parfumuri cu tonuri lemnoase și picante, ideale pentru bărbații romantici.

Pentru vară, cele mai bune parfumuri pentru bărbați sunt cele citrice, pe bază de plante, florale, dar și cele orientale lemnoase, cu ingrediente și accente fresh.

Un parfum cu o compoziție aromatică și ideal pentru lunile de vară este Apa de toaletă pentru bărbați Versace Eros care reflectă perfect forța și pasiunea. Mesajul său de iubire și dorință este perfect pentru un bărbat puternic, încrezător în forțele proprii și care știe ce vrea.

Caracterul său misterios va captiva pe toată lumea și un lucru este sigur – nu va trece neobservat pe lângă nicio femeie. Și va fi la fel de senzual ca Eros, zeul grec al iubirii.

Compoziția debutează cu frunze răcoroase de mentă, completate de tonuri dulci de măr și de lămâie. Inima parfumului conține ambroxan, mușcate și boabe de tonka. Baza parfumului este pătrunsă de esențe pure: mușchi de stejar, cedru cald, vetiver și vanilie gurmandă.

Pentru a vă bucura de aroma preferată și o stare de bine care persistă întreaga zi, e de preferat să folosiți și deodorantul complementar apei de parfum, dacă acesta există în gama respectivă.

Foarte potrivit pentru vară mi se pare și parfumul Creed Aventus. În acest renumit parfum de nișă se reunesc ingrediente exclusive, atent selectate și excepțional procesate. Este un parfum provocator, masculin și optimist, un parfum de fructe nobil, de tip chypre, cu o compoziție complexă și persistentă, care iese în evidență într-un spațiu cald.

Cu note de vârf de fructe, coacăze negre, mere Calville Blanc și bergamotă proaspătă cu ananas. Inima combină tonurile uscate, de lemn de mesteacăn și paciuli, cu puritatea fină a trandafirului și a iasomiei și baza mușchiul de stejar, combinat cu vanilie caldă, mosc și ambră, fiecare parfum Creed este unic.

Parfumurile arăbești sunt o categorie aparte cu formulări excepționale care încorporează elemente revigorante, intense. Mosc, vanilie, ambră, oud, șofran, paciuli și lemn de santal sunt mixate armonios în creații voluptoase, pline de caracter și personalitate.

Parfumurile arăbești sunt despre lux, abundență, ingrediente rare și un pic controversate. Dar sunt mai ales despre status și dorința de a depăși limitele convenționalului.

Swiss Arabian Shaghaf Oud este un parfum exotic, cu note orientale, poate fi un cadou perfect pentru orice bărbat, în primul rând datorită masculinității pe care o emană.

Este un parfum oriental, unisex, care persistă mult timp.

Având la vârf note de șofran și lemn de agar, la mijloc praline aromatice, lemn de agar și trandafir și la bază vanilie si oud, acest parfum este unul recomandat ambelor sexe și e potrivit mai ales pentru zilele călduroase de vară.

Vine ambalat într-o sticluță aurie de 75 ml, cu pulverizator, pentru a fi ușor de aplicat.

Nu este un parfum foarte dulce, ci unul cu note lemnoase, ceva mai fresh, pentru vară.

Tot din categoria parfumurilor orientale, misteriosul SospiroErba Pura Eau de Parfum este încărcat cu emoţie, poftă şi îndrăzneală. Este tot unisex, potrivit pentru acest anotimp, pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite.

Și nu în ultimul rând, Apa de toaletă pentru bărbați Armani Code vă îmbracă într-un parfum inedit, citric-picant, folosit mai ales de bărbații misterioși și sofisticați.

Debutează cu un cocteil de lămâie și bergamotă, urmat la scurt timp de aroma delicată a florilor de măslin. La final, tonurile pământii ale lemnului de guaiac și esența dulce a boabelor de tonka formează o bază caldă și seducătoare.

Un parfum picant, cu accente orientale pentru gentlemanul modern, care se dorește atractiv, potrivit mai ales seara. Deveniți un seducător irezistibil și savurați puterea de a cuceri orice femeie!

Dragilor, un parfum potrivit te poate ajuta să rămâi fericit întreaga zi, în plus îți aduce un boost de încredere și stare de bine fără să-ți dai seama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *