5 produse din bagajul meu de vacanţă

Luna august reprezintă pentru mulţi dintre noi vacanţă, relaxare, reîncărcarea bateriilor pentru încă un an! Şi eu deja visez şi abia aştept să plec! Care este primul lucru la care vă gândiţi când începeţi să faceţi bagajele? Eu voi lua cu mine, ca în fiecare an, o mulțime de lucruri, multe dintre ele de prisos, însă cele 5 pe care vreau să vi le prezint, în mod sigur îmi vor fi de folos.

Le găsiți pe notino.ro și trebuie să vă dau și o veste bună: în perioada 29.7-4.8.2019, la fiecare achiziție de minim 220 RON, veți primi automat un voucher de cumpărături de 25 RON, pe care îl veți putea folosi la următoarea comandă!

1. Parfumul Hugo Boss Boss The Scent

Voi începe cu parfumul, nu cred că aș putea pleca undeva fără un parfum, pentru că este mai evocator decât o fotografie sau o imagine. Stârneşte emoţii puternice și  ne copleşeşte cu amintiri. Ne iniţiază în călătorii olfactive și ne face să ne simțim într-un mare fel.

Vara aceasta am ales apa de parfum Hugo Boss Boss The Scent, pentru că mi se pare reconfortantă și parcă are miros de vacanţă! La întoarcere, vei asocia aroma cu starea pe care ai trăit-o în zilele acelea frumoase, iar parfumul va deveni nu doar un accesoriu olfactiv, ci şi un remediu pentru relaxare. Este ca şi cum te-ai întoarce şi ai păstra în sticluţă frânturi superbe de amintiri uşor de accesat în fiecare zi.

Apa de parfum Boss The Scent de la Hugo Boss este un parfum modern, de flori și fructe. Debutul parfumului este dominat de notele seducătoare de frezie și de piersică. Dominanta inimii parfumului este îmbătătoarea floare de osmanthus, iar la final, nota de cacao, ușor amară, catifelată și bogată, conferă întregii compoziții finețe și profunzime. Senzuala compoziție are darul de a trezi pasiunea. Este un parfum care are și prospețime, și senzualitate, este foarte plăcut, fin, feminin și se potrivește atât persoanelor tinere, cât și celor mature. Se poate purta și ziua, dar și seara și cred că este potrivit și în vacanță! Îl găsiți pe notino.ro, la o reducere foarte bună!

2. Rujul Guerlain KissKiss

Un alt produs fără de care nu plec nicăieri este rujul. Fără un ruj la purtător, n-aș mai putea trăi, îl folosesc cu aceeași plăcere de fiecare dată, cu destulă precizie, cu și fără oglindă și cred că face parte din arta seducției. Gestul simplu, banal, de aplicare a rujului pe buze fascinează, iar bărbatul care este martorul unui astfel de gest nu-și va mai putea lua ochii de pe curbele buzelor tale frumos desenate! 🙂

Rujul Guerlain KissKiss accentuează frumos buzele, este un ruj cremă care hidratează, mărește vizual buzele care arată pline și sănătoase. Iar ceea ce îmi place foarte mult este faptul că se aplică ușor, nu am nevoie de oglindă și timp pentru a obține efectul dorit și are rezistență de lungă durată.

3. NYX Professional Makeup Off Tropic

Pentru machiajul ochilor, am ales paleta NYX Professional Makeup Off Tropic, este micuță, dar are culori vesele, foarte potrivite pentru vacanță. Este nou intrată pe piață, se găsește și în alte combinații de culori, eu am ales-o pe aceasta pentru că mi se potrivește culorii tenului, ochilor și părului meu.

Fardul de pleoape NYX Professional Makeup Off tropic permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten. Se aplică umbrele pe pleoape cu pensula, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor. Conține pigmenți de culoare care creează umbre, în culori saturate și rezistente, cu efect sclipitor și mat. Mi-am dorit s-o încerc și mi se pare potrivită pentru călătorii.

4. Bourjois Always Fabulous – Creion de machiaj

Acest creion de machiaj este de fapt un fond de ten solid sub forma unui baton care uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. Nimic mai potrivit pentru bagajul de vacanță!

Are capacitate de acoperire excelentă și efect de lungă durată, uniformizează nuanța tenului. Este foarte ușor de folosit, ca să nu mai vorbim de prețul extrem de avantajos (39 de lei pe notino.ro), iar calitatea este excelentă.

5. Wella Professionals Eimi Dry Me

Să nu uităm și de podoaba capilară. Eu mi-am strecurat în bagaj și acest șampon uscat pentru situații de urgență. Este micuț, nu ocupă mult loc și poate fi extrem de util atunci când te grăbești sau nu ai condiții pentru a-ți reîmprospăta coafura.

Șamponul uscat Wella Professionals Eimi Dry Me redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Absoarbe excesul de sebum, împrospătează și aerisește, îndepărtează impuritățile și parfumează delicat părul.

Sper ca informațiile mele să vă fie de folos și vă doresc tuturor vacanță cât mai frumoasă! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *