Premiere cinematografice la început de an 2017, distribuite de Ro Image 2000

Jackie- Natalie Portman

Am ajuns cu bine în 2017, e firesc să  vrem să știm ce opțiuni vom avea pentru petrecerea timpului liber. Iată ce premiere cinematografice ne pregătește Ro Image 2000 pentru următoarele două luni ale lui 2017, pe marile ecrane!

În IANUARIE 2017:

Jackie 

jackie_2016_film

“Jackie” urmărește povestea Primei Doamne a SUA în cele patru zile de după asasinarea președintelui Kennedy. Este o perioadă pe care ea avea s-o descrie ca cea în care a pierdut “iubirea vieții sale”, dar a câștigat “dragostea unei întregi națiuni”.

Regia: Pablo Larrain

Scenariu: Noah Oppenheim

Actori: Peter Sarsgaard, Natalie Portman, John Hurt, John Carroll Lynch

Premiera: 13 ianuarie 2017

Distribuitor: Ro Image 2000

Filmul se axează pe partea psihologică a personajului principal, Jackie, în timp ce aceasta se luptă să accepte moartea soțului său, în același timp încercând să-și mențină imaginea publică și să contribuie la zugrăvirea moștenirii prezidențiale a lui Kennedy.

xXx: The Return of Xander Cage/Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cagetriplu-x

Regia: D.J. Caruso
Scenariu: F. Scott Frazier
Actori: Vin Diesel, Donnie Yen, Deepika Padukone
Premiera: 20 ianuarie 2017
Distribuitor: Ro Image 2000

Desi anunţat mort în cel de-al doilea film al seriei, s-ar părea că producătorii au găsit o soluţie de a-l readuce în atenţie pe Xander Cage (Vin Diesel) în cea de-a treia aventură numita Triplu X: The Return of Xander Cage.

Unul dintre cele mai anticipate filme de acțiune ale anului 2017 este Triplu X – Intoarcerea lui Xander Cage. Filmul nu pare să aducă nimic nou față de formatul de succes deja consacrat al filmelor de acest gen, însă reușește să creeze suspans și nerăbdare pentru fanii genului cu scene de acțiune mai fierbinți și scenarii mai nebunești.

Split

splitRegia: M. Night Shyamalan
Scenariu: M. Night Shyamalan
Actori: Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Haley Lu Richardson
Premiera: 27 ianuarie 2017
Distribuitor: Ro Image 2000

Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, “Bestia”, o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

Deşi încrederea pe care Kevin o are în psihiatrul sau, doctorul Fletcher, l-a determinat în cele din urmă să îi dezvăluie pe rând cele 23 dintre personalităţile pe care le are, o nouă identitate, cea a Fiarei, aflată încă în stare latentă este pe cale să îşi manifeste influenţă şi să le domine pe toate celelalte.

În FEBRUARIE 2017:

Renegades/Renegaţii

renegadesRegia: Steven Quale
Scenariu: Richard Wenk

Actori: J.K. Simmons, Sullivan Stapleton
Premiera: 3 februarie 2017
Distribuitor: Ro Image 2000

O echipă de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari.

Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept.

Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

► Fifty Shades Darker/Cincizeci de umbre întunecate

50-shades

Regia: James Foley
Scenariu: Niall Leonard
Actori: Bella Heathcote, Dakota Johnson, Jamie Dornan
Premiera: 10 februarie
Distribuitor: Ro Image 2000

În timp ce Christian se luptă cu demonii interiori, Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

Trailerul noului film ”Fifty Shades Darker” a detronat ”The Force Awakens”, devenind cel mai urmărit trailer de film, după primele 24 de ore de la lansare.

Potrivit datelor centralizate de Universal, trailerul filmului a avut parte de 114 milioane de vizualizări doar în primele 24 de ore după lansarea online, stabilind astfel în nou record pentru producțiile cinematografice. Precentul record era de 112 milioane de vizualizări și fusese stabilit de trailerul filmului ”The Force Awakens”.

Rings/Avertizarea 3 

rings

Regia: F. Javier Gutierrez
Actori: Zach Roerig, Laura Wiggins, Johnny galecki, Aimee Teegarden, David Dorfman
Premiera: 17 februarie 2017
Distribuitor: Ro Image 2000

 O tânără se teme pentru viața prietenului ei când acesta începe să exploreze universul întunecat al unei subculturi obscure din jurul unei casete video care pretinde că ucide după șapte zile pe oricine a vizionat-o. Decide să se sacrifice ea pentru a-și salva iubitul, plonjând într-o încrengătură de descoperiri înspăimântătoare: pe casetă există un “film în film” pe care nimeni până acum nu l-a văzut.
Cu treizeci de ani înainte de apariţia casetei ucigaşe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinţii adoptivi, Samara este închisă într-un puţ, ceea ce dă naştere celebrului blestem.

Rock Dog 

rock_dog_Regia: Ash Brannon
Scenariu: Ash Brannon, Kurt Voelker
Actori: Sam Elliott, J.K. Simmons, Mae Whitman, Tina Fey
Premiera: 24 februarie 2017
Distribuitor: Ro Image 2000

Rock Dog este un desen animat realizat special pentru a fi vizionat in familie alaturi de copii , bunici , versori etc . Filmul spune povestea unui caine foarte comic cu o imaginatie de nedepasit .

Un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de musician.

 Aceste filme sunt distrubuite în România RO IMAGE 2000 și PROROM DISTRIBUTION. Vizionare plăcută!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *