Ultraformer și Scizer, lifting facial și slăbit nonchirurgical de la Silhouette

andreea-marin-lansare-ultraformer-scizer-silhouette-adpm-5

Se știe că un chip frumos și un trup de zeiță se întrețin cu grijă și atenție, așa că vă invit să faceți cunoștință cu cele mai noi tratamente nonchirurgicale de lifting facial și de slăbit, lansate oficial la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București.

ileana-badiu-lansare-ultraformer-scizer-silhouette-adpm-2

Ultraformer și Scizer, tehnologii medicale de ultimă generație dezvoltate de renumiți specialiști sud-coreeni, distribuite în România de Top Line, au fost prezentate în cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz, jurnaliști, beauty editori, bloggeri și influenceri.

andreea-marin-lansare-ultraformer-scizer-silhouette-adpm-6a

Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoiță, Diana Bart, Ela Crăciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina s-au numărat printre persoanele publice care au descoperit în premieră efectele uimitoare ale celor două tratamente ce reprezintă alternativa non-chirurgicală cea mai eficientă a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspirație.

sorin-dutoiu-corina-diana-baicu-lansare-ultraformer-scizer-silhouette-adpm

►ULTRAFORMER III folosește cea mai nouă tehnologie MMFU (Ultrasunete macro și micro focalizate) și oferă, într-o singură ședință de scurtă durată, efect de lifting facial și fermitate corporală ce durează cel puțin un an.

ULTRAFORMER III - SilhouetteULTRAFORMER folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Află din clipul de mai jos cum funcţionează tratamentul şi care sunt efectele acestuia!

►SCIZER este tratamentul ce acționează în special în zona abdomenului, reducând depozitele de grăsime, în urma unei singure ședințe, chiar și cu 2-5 centimetri.

SCIZER-Silhouette

SCIZER are la bază o tehnologie non-chirurgicală de conturare și remodelare a corpului prin producerea și transmiterea în mod controlat a căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonică.  În urma tratamentului se elimină celulele adipoase printr-un proces natural, grăsimea eliminată fiind metabolizată.

În clipul de mai jos veţi afla cum funcţionează tratamentul şi care sunt efectele acestuia!

SCIZER este recomandat în tratarea depozitelor de grăsime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominală, care sunt extrem de greu de îndepărtat cu dietă sau exerciții.

Tratamentul se realizează doar dacă există un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Rezultatele sunt vizibile după tratament, în termen de 4-12 săptămâni, timp în care se continuă reducerea în centimetri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După o sesiune a tratamentului de o oră, se pot pierde între 2 și 5 cm în talie.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit în vederea tratării anumitor tipuri de cancere și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii ale tegumentului.

diana-baicu-invitati-lansare-ultraformer-scizer-silhouette-adpm

Cele două noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line și sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *