Morgan Taylor by Gelish, noile lacuri săptamânale distribuite de TopLine

MT_5bottle_pour_image Morgan Taylor Professional Nail Lacquer (gama de lacuri saptamanale de la Gelish) este o gama inspirata de adancul pamantului, de lumina perlelor,  de pietre pretioase nefinisate, argint stralucitor si aur radiant. Lacurile Morgan Taylor Nail Lacquer sunt infuzate cu elemente rare si pretioase.

Toti pigmentii saturati, confera lacului straluciri metalice, textura cremoasa si o purtabilitate de cel putin 7 zile, ce nu au mai fost intalnite la niciun alt lac.  Culoarea are un finish de matase, uniform. Lacurile Morgan Taylor nu contin formaldehyde, toluene sau DBP.

MT-WaterBaby-FNL

Gelish, cel mai inovator brand din industria de nails, se aplica ca un lac traditional si are rezistenta unui gel, rezolvand astfel una dintre cele mai stresante probleme ale unei manichiuri – durabilitatea pe unghii.

Gelish rezista pe unghii pana la trei saptamani gratie unei tehnologii patentate de catre specialistii care au dezvoltat formula, iar paleta larga de culori satisface orice preferinta.

MT-AdornedInDiamonds-FNL

Caracteristicile principale ale acestui brand sunt formulele inovatoare dezvoltate de catre profesionistii din domeniu, inspirate de latura glam, fashionable, cu accente de lux ce caracterizeaza publicul feminin contemporan.

Poti gasi corespondentul culorii tale preferate din colectiile Gelish in varianta de lac de unghii saptamanal, Morgan Taylor, brand-uri ce fac parte din portofoliul Hand&Harmony, companie ce a fost infiintata in anul 2009 de catre Danny Haile, CEO si fondator.

MT-TanMyHide-FNL

Creatorul Gelish, Danny Haile, este un profesionist premiat al industriei de nails, reusind de-a lungul anilor sa castige peste 60 de premii in Statele Unite si in intreaga lume.

MT_36pc_Display

Pasiunea sa l-a transformat in Product Developer, devenind astfel consultant pentru companiile de top din industrie, moment in care Haile a decis sa transfere entuziasmul si abilitatile in dezvoltarea propriei linii de produse profesionale pentru manichiura. Astfel a aparut Gelish, raspunzand nevoii profesionistiilor de a combina rezistenta gelului de unghii cu intensitatea culorilor lacului clasic intr-un produs unic.

Morgan_Taylor_Gelish_n

Fie ca esti un fan al manichiurii semipermanente sau apreciezi rapiditatea formulelor clasice, produsele Gelish si Morgan Taylor iti vor oferi instrumentele necesare pentru a fixa tendintele in nail art!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *