Trendurile colecției Primăvară/Vară 2017 Max&Co.

MAXCo vara

În acest sezon, MAX&Co. se orientează către look-ul relaxat al Californiei cu o colecţie de Primăvară/Vară 2017 ce se inspiră din diferitele aspecte ale stilului tipic pe care îl abordează o fată din LA.

Ambasadorul Internaţional al MAX&Co., Olivia Palermo, întruchipează perfect eleganţa nonşalantă a colecţiei, fiind imaginea campaniei din acest sezon.

Siluete relaxate, materiale uşoare şi culori solare surprind atitudinea nonşalantă a Coastei de Vest, în timp ce elementele de croială aduc un subton italian sofisticat.

Paleta de culori a sezonului redă o stare energică şi încântătoare – azur, bleumarin, accente metalice, nuanţe nisipii revigorante şi alb intens, ce străluceşte sub soare.

MAXCo (4)

 

Trendurile colecției

Linii fluide – Look-ul relaxat, dar sofisticat se regăseşte în întreaga colecţie. Rochiile-cămaşă cool, pantalonii cu şnur în talie şi trench-urile supradimensionate sunt definiţia eleganţei nonşalante. Până şi costumele cu dungi sunt croite în acest sezon dintr-un jerseu foarte moale, care conferă o nouă atitudine pantalonilor largi şi sacourilor lungi. Se pot purta cu camisole de mătase la birou sau cu un tricou simplu, zi de zi.

Atmosfera oraşului  – Adu un aer boem în sala de consiliu cu o nouă abordare urbană a spiritului estetic liber. Pentru un mix modern se alătură un cardigan tricotat, cu tivurile nefinisate peste o rochie scurtă de mătase, bluzele cu umerii dezgoliţi şi cele etnice fac pereche bună cu piesele din denim rupt. Rochii scurte albe de dantelă sau din macramé, rochii tricou sau maxi – toate sunt adiţii indispensabile pentru garderoba din sezonul cald.

Bumbac pur – Pentru vară, piesele din bumbac împrumută din influenţele gypset glamour ale anilor ’70. Un kaftan poate fi purtat atât pe plajă, cât şi într-un bar, în timp ce un costum cu pantaloni scurţi demonstrează din nou că piesele croite frumos pot fi o opţiune fantastică nu doar pentru ţinutele de birou, ci şi pentru cele de zi cu zi. Siluetele sunt lejere dar definite, cu detalii atent gândite. Culorile sunt deschise, dar discrete, ca şi cum ar fi fost decolorate de soare, iar dungile grafice dau o notă contemporană look-ului.

MAXCo (2)

Ești o stea – Spiritul rock-n-roll plin de farmec al nopţilor hollywood-iene iese în faţa reflectoarelor în acest sezon. Stelele sunt motive recurente ce apar pe piesele tricotate şi aduc aminte de celebrul „Walk of Fame”. Decadente, dar şi puţin şcolăreşti, nuanţele metalice aduc ceva în plus pieselor clasice; pliseuri maxi strălucitoare, tricotaje lejere din lurex şi fuste mini sunt realizate pentru a fi purtate atât ziua, cât şi seara, exemplificând versatilitatea colecţiei.

Ţinute de ocazie  – O serie de rochii maxi diafane – în culori luxuriante, solare aşa cum sunt portocaliul, albastrul sau imprimeurile florale – împrumută un aer hippy pieselor de seară. Asortate cu bijuterii delicate.

MAXCo (3)

Siluetele simple şi relaxate sunt cheia; croieli lejere, pantaloni largi, rochii maxi până în pământ şi bluze ce cad peste umeri îşi schimbă uşor registrul, între job şi ieşiri în oraş, între zi şi noapte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *