Colecțiile de toamnă 2017 Gelish & Morgan Taylor by Gelish

7865-GEL-FL17-Handshots-SM-FNL-HR6

Serile de vară târzie sunt cele mai frumoase din timpul anului, ele parcă ne fac să regretam faptul că a trecut vara, chiar dacă au fost și zile în care căldura a fost insuportabilă, pentru că serile magnifice și amintirile se adună în acest anotimp frumos. Unii preferă iarna, alții primăvara sau toamna și pentru fiecare anotimp există motive pentru care mai ales noi, femeile, il așteptăm cu drag!

Colecțiile de modă dedicate sezonului de toamnă 2017, prezentate în marile orașe ale lumii au adus în atenția noastră mai mult decât noutățile în materie de haine, încălțăminte, poșete, culori etc, dar și în ceea ce privește unghiile. Manichiura a devenit un element central al unui look reușit, nu există ținută perfectă fără o manichiură și o pedichiură pe măsură.

Colecția Matadora

Toamna aceasta Gelish si Morgan Taylor by Gelish își testează limitele, luând taurul de coarne prin lansarea colectiei Matadora pentru toamna 2017 !

7694-GEL-FL17-SM-FB-RP-FNL

Colecția este inspirată de cultura vibrantă și decorul Spaniei. Este o colecție care include culori seducătoare care te transportă direct în inima acestei frumoase țări!

Nunațele tomnatice de navy, purpuriu și roșu, toate culese de pe străzile captivante ale Spaniei sunt nuanțe născute din esența acestei țări!

Este nevoie de 2 pentru a dansa un tango, așa că vă invităm la dans!

Te invităm să dansezi între culori pereche de lacuri săptămânale și lacuri semipermanente Morgan Taylor si Gelish.7694-GEL-FL17-SM-eBanner-RP-FNL

Spania este o țară plină de pasiune și culoare; de la arhitectura, la oameni, până la gastronomie și fashion”,  spune Danny Haile, CEO și Founder Gelish Soak-Off Gel Polish.

A fost o adevărată sursă de inspirație datorită mozaicului de nunațe bogate și culori vibrante care iese în evidență și care scot din anonimat colecția Matadora”.

Cele 6 noi nunate sunt:

  • I’m Drawing A Blanco – White Shimmer
  • Mauve Your Feet – Mauve Nude Crème
  • Don’t Break My Corazón – Orange Red Crème
  • All Tango-d Up – Deep Red Crème
  • Danced And Sangria – Vampy Purple Crème
  • Olé My Way – Navy Blue Shimmer

7865-GELMT-FL17-Handshots-SM-FNL-HR3

Nail design-ul este inspirat din designul unor bijuterii prețioase cu efecte hipnotizante, finisări unice și texturi multi dimensionale.

Așa că, să ne punem pantofii de flamenco pentru a dansa împreuna cu colecția  Matadora 2017 by  Gelish și Morgan Taylor.

Lacurile sunt disponibile în magazinele Topline, Xpert Beauty si in saloanele partenere.

Prețuri:

♦ 1 lac Morgan Taylor – 45 lei

♦ 1 lac Gelish – doar pentru profesionisti 153 lei

Colecția Nightspell

Linia orizontului este neclară între zi și noapte, efectul creând astfel acel mood ‘midnight at noon’ ce se reflectă și în colecția de toamna 2017 Nightspell by CND.

CNAIL19_BEAUTY_NIGHTSPELL_B_136

Dacă în actuala colecție, CND reinventează stilul retro chic, folosind accente urban chic, în sezonul următor avem de-a face cu nuanțe bogate, în tonuri strălucitoare care transformă culorile în momentul în care apune soarele, în timp ce se reflectă într-un mod misterios, pe cerul nocturn cu o strălucire ireală.

CNAIL19_BEAUTY_NIGHTSPELL_A_034

Cele 6 nuanțe se anunță surprinzatoare și vor fi disponibile atât în varianta SHELLAC, cât și VINYLUX.

NIGHTSPELL-_CND-1

Preferatele mele sunt culorile Hypnotic Dreams și Eternal Midnight.

Care sunt preferatele voastre pentru toamna lui 2017?

CNAIL19_FOOT_NIGHTSPELL_A_056

Toate cele 6 nuanțe din colecția NIGHTSPELL by CND le puteți achiziționa din magazinul Top Line (B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4) sau online www.toplineshop.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *