Noua colecție Boho Spirit by CND

O manichiură frumoasă înseamnă nu doar unghii corect conturate și cuticule hidratate, ci și o culoare frumoasă, în tendințe, care să completeze perfect ținuta. Serile de vară și festivalurile pline de distracție sunt sursa de inspirație pentru noua colecție Boho Spirit Summer Collection by CND.

Noua colecție CND Boho Spirit conține nunațe de roșu puternic în spiritul Boho. Tonurile de portocaliu indie evocă amintiri ale unor apusuri de soare calde iar combinațiile de ghimbir închis și corai fierbinte luminează diminetile de vara

Colecția de patru nuanțe este disponibilă în formula de unghii marca Vinylux și a fost creată pentru a se potrivi cu toate tonurile de piele cu culori variind de la roșu pământesc la galben nisipos.

Contemporană, dar rustică, colecția Boho Spirit by CND este un amestec versatil de sunete solare, care reflectă energia fierbinte a verii.

Nuanțe seducătoare, formule performante și care asigură o manichiură rezistentă – iata care sunt cele mai hot nuanțe de lacuri de unghii pe care trebuie sa le încerci in această vară!

Culorile pământului, soarelui și vântului devin protagonistele absolute ale noii colecții Boho Spirit by CND.

Nuanțele calde și învăluitoare ale apusurilor de soare indiene și culorile vibrante ale nisipului de culoare cămilelor din desert sunt vedetele colecției, completând paleta cu nuanțele pline și intense ale coralilor.

Colecția conține atât lacuri săptămânale CND Vinylux, dar și lacuri semipermanente CND Shellac.

Ce crezi despre această colecție?  Nu-i așa că este perfecta pentru vară ?

O găsești în magazinele Xpert Beauty , unde poți beneficia de consiliere personalizată referitoare la produselor care ți se potrivesc. Nu ratați promoțiile attractive la cosmetice de top din portofoliul Top Line.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *