Achiziționează un Rouge Interdit Vinyl și primești cadou o mini mascara Givenchy!

GIF_170717_FBK

Până pe 8 Martie la achiziția oricărui ruj Givenchy de pe https://www.sephora.ro/givenchy-interdit, veți primi cadou o mini mascara Givenchy!

Givenchy a creat un ruj pentru femeia care este mereu la curent cu ultimele tendințe, un accesoriu extraordinar rezervat cunoscătoarelor. Arma secretă a frumuseții pe care o aplică pe buze. Ce este? Rouge Interdit Vinyl.

Acest ruj a fost creat special pentru a fi diferit și extrem de îndrăzneț: luciu extrem, culori de impact și bineințeles, un efect de volum pentru buze. Mai mult decât un ruj, este o atitudine.

Chic și diferit, modern și unic, luxos și cu siguranță urban, Rouge Interdit Vinyl se joacă în jurul convențiilor și nu are nici o problemă se le încalce. Oferă look-ul semnătură al dependentelor de beauty care nu se tem să își afirme propriile reguli de stil, într-o libertate absolută.

2016 FB RIVR 1Strălucire într-o formulă extraordinară

Strălucire extraordinară, culori intense și un efect uimitor de volum. Nicolas Degennes, Directorul Artistic Givenchy, a creat un ruj cu un caracter puternic pentru frumusețea distinctivă.

Care este secretul formulei sale unice? Un ingredient misterios: ulei de trandafir negru. Acest ingredient activ rar și prețios oferă hidratare extremă și conform buzelor pentru o perioadă lungă de timp.

Ingredientul misterios este combinat cu o rășină de silicon ce formează o peliculă strălucitoare și subtire la suprafața buzelor oferind confort absolut. Astfel se explică aspectul de vinil al formulei, dar și efectul uimitor de umplere: buzele par instant mai pline, mai hidratate și mai dense. Expresia de culoare este maximizată. Un alt element surprinzător este agentul soft-focus care are efect de blurr pentru micile imperfectiuni și reflectă lumina.

Rouge Interdit Vinyl este strălucitor din orice unghi!

Parfumul rujului este creat de parfumierul François Demachy și are la bază tensiunea izbitoare între lumini și umbre: claritatea și prospețimea fructului Lici care contreastează cu intensitatea și senzualitatea pastaielor de vanilie. Accentele delicate de măr caramelizat oferă acestui ruj apetisant dulceața fructului interzis.

Culori ilicite

Fie că este pătrunzătoare sau atrăgătoare, intensă sau strălucitore, sau nude ori de impact, toate culorile Rouge Interdit Vinyl sunt suficient de îndrăznețe pentru a deveni adevărate semnături ale frumuseții. Oferă machiajului semnătura distinctivă.

Rose Transgressif, Fuchsia Illicite, Beige Indécent, Corail Redoutable, Rouge Rebelle… numele celor 12 nuanțe sunt adevărate ode ale culorilor.

Fiecare femeie își va găsi nuanța preferată, cea care exprimă cel mai bine latura rebelă a caracterului ei. Și îl va purta ca pe o emblemă.

Să nu uităm de nuanța universală, cu siguranță cea mai îndrăzneață dintre toate: Noir Révélateur.

ROUGE INTERDIT VINYL_MAKING OF_A4 PRINTING USE IMAGES_G009959

Noir Révélateur, un ruj misterios

Aceasta este nuanța cea mai intrigantă a paletei de culori Rouge Interdit Vinyl: un negru intens și extrem de misterios care deține numeroase surprize.

Alchimia pigmenților: formula acestui ruj universal reacționează cu pH-ul buzelor. De la negru se naște culoarea. Atunci când este aplicată, culoarea diferă de la femeie la femeie: mov sau prună, creează un efect transparent, captivant, senzual și extrem de unic de buze mușcate. O concentrație pură de îndrăzneală, acest amplificator unic de culoare poate fi folosit și ca un top coat pe orice alta culoare de ruj. Culoarea devine instant mai inchisă, mai densă și mai intensă. O nuanță văratică devine potrivită pentru iarnă, o nuanță de zi devine mai sofisticată, pentru seara… un adevărat intensificator de culoare.

Un ambalaj care te ademenește să il atingi

Un design enigmatic pentru rujul pasionatelor de frumusețe…

Nuanțele Rouge Interdit Vinyl sunt păstrate de ochii curioaselor de o panglică neagră care nu lasă sa fie deconspirat ce se află în interior.

O versiune nouă, urbană a ambalajului iconic Rouge Interdit, o carcasă mai alungită și mai subtire cu o panglică lucioasă satinată inspirată din creațiile de modă ale Casei Givenchy. Mai mult decât un fashion statement, este accesoriul care te invită să te alături găștii exclusiviste Givenchy.

ROUGE INTERDIT VINYL_MAKING OF_A4 PRINTING USE IMAGES_G009971

Rouge Interdit Vinyl este disponibil exclusive în parfumeriile Sephora începând din luna februarie la prețul de: 149lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *