Akileine Verde, expertul în îngrijirea picioarelor de la Optimashop.ro

AKILEINE VERT GammeTranspiratia este un proces natural si vital, insa producerea in exces a acesteia si trecerea din sfera normalitatii in cea a patologiei, afecteaza in mod serios calitatea vietii. Laboratoarele Asepta din Monaco vin in intampinarea problemelor cauzate de hiperhidroza cu gama dermatologica de exceptie – Akileine Verde – regasita in exclusivitate in portofoliul Optimashop.ro.

Piciorul este un mediu predispus la transpiratie. Pe talpa piciorului exista o concentratie foarte mare de glande sudoripare, in jur de 620 per cm2. Hiperhidroza plantara (transpiratia excesiva la nivelul picioarelor favorizata de mediul inchis si umed din interiorul incaltamintei) este una din cele mai des intalnite afectiuni impactand in egala masura ambele sexe si manifestandu-se la orice varsta – in unele cazuri, chiar din copilarie. Hiperhidroza plantara poate avea urmari nefavorabile: infectii bacteriene si fungice incluzand onicomicoze, eczeme de contact, deficiente circulatorii, dermatite de contact, bataturi, subtierea pielii (maceratia), mirosuri neplacute (dezvoltarea bacteriilor).

Prezenta la aproximativ 3% din populatia globului, hiperhidroza plantara se numara printre conditiile medicale generatoare atat de anxietati cat si de stres psihic. Datorita lipsei informatiei sau din teama de a nu fi pusi in fata unor situatii stanjenitoare ce pot surveni atat in mediul profesional, cat si in cercul de prieteni, majoritatea celor care se confrunta cu efectele secundare ale hiperhidrozei, aleg sa isi reduca activitatea sociala si sa se izoleze treptat, in loc sa cerceteze modalitatile prin care declansatorii transpiratiei abundende pot fi tinuti sub control, sau datorita utilizarii unor produse nepotrivite.

AKILEINE VERT Crème Antitranspiration

Recomandate de medicii dermatologi din intreaga lume, solutiile tratament si de intretinere Akileine, prezentate sub forma de creme antiperspirante, spray-uri de neutralizare a mirosurilor, pudre absorbante, lotiuni calmante si deodorante pentru igienizarea incaltamintei, isi bazeaza eficienta pe un complex unic de substante active, dispuse intr-o sinergie perfecta de medicii si biologii reputatelor laboratoare de cercetare si dezvoltare din Monaco: lipoaminoacizii (derivati din glicerina) au rol de reglare a perspiratiei, respectand PH-ul si fiziologia pielii, lipesterii de matase si serina previn infectiile micotice, absorb mirosurile neplacute si protejeaza epiderma, iar talcul ultra-micronizat creaza un film protector la suprafata pielii, ce impiedica supra-incalzirea si deteriorarea talpii piciorului (maceratia ce poate surveni ca urmare a dezvoltarii bacteriilor si a ciupercilor – descuamari si fisuri ale pielii).

AKILEINE VERT Gel DeoPe suprafata picioarelor se afla cele mai multe glande sudoripare, transpiratia abundenta creand mediul propice de inmultire a bacteriilor si de dezvoltare a micozelor, in special in spatiile inguste dintre degete si la nivelul talpilor. Pentru reglarea transpiratiei si prevenirea micozelor, Asepta a conceput trei tipuri de solutii tratament cu actiune complementara: Asepta Akileine Crema antiperspiranta pentru picioare – tratamentul de atac ce normalizeaza fluxul sudoral inca de la prima aplicare (fara a-l bloca), protejeaza pielea fragila de iritatiile cauzate de umezeala si elimina mirosurile neplacute, Asepta Akileine Pudra absorbanta pentru picioare – tratamentul de intretinere ce reduce si absoarbe umiditatea, dezodorizeaza si are efect micro-preventiv imediat si de durata si Asepta Akileine Spray pudra pentru picioare – tratament de intretinere cu o formula adaptata pentru pielea fragilizata, ce previne incalzirea locala, macerarea si aparitia micozelor.

AKILEINE VERT Spray Chaussures

Neutralizarea mirosurilor neplacute cauzate de transpiratia puternica si de fragilizarea tesutului cutanat, isi gaseste corespondentul ideal in doua produse tratament, utilizate cu succes de catre pedologi de renume mondial: Asepta Akileine Gel Deo antiperspirant – tratament de atac, formula ultra-concentrata ce combate transpiratia foarte puternica, impiedica formarea mirosurilor neplacute si improspateaza rapid picioarele, Asepta Akileine Vapo Deo antiperspirant – tratament de intretinere, deodorantul cu efect revigorant imediat si de durata.

AKILEINE VERT Spray Poudre2

Gama Asepta Akileine, ce poate fi identificata usor dupa pack-urile de culoare verde, este completata de doua produse speciale, cu actiune specifica: Asepta Akileine Crema antiperspiranta copii – crema fara saruri de aluminiu, testata sub control pediatric si destinata transpiratiei excesive a picioarelor copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani (contine extract de salvie si coada calului pentru reglarea transpiratiei, extract de bambus cu rol de absorbtie a umiditatii si unt de karite ce contribuie la refacerea tesutului cutanat) si Asepta Akileine Spray incaltaminte – un spray aseptizant si dezodorizant pe baza de ulei esential de lavanda si mentol, ideal pentru igienizarea interiorului incaltamintei, prevenirea aparitiei si dezvoltarii dermatofitilor si a micozelor, precum si prelungirea duratei de viata a pantofilor.

AKILEINE VERT Vapo

Preturi Asepta Akileine:

  • Asepta Akileine Crema antiperspiranta pentru picioare – 23 lei
  • Asepta Akileine Pudra absorbanta pentru picioare – 32 lei
  • Asepta Akileine Spray pudra pentru picioare – 32 lei
  • Asepta Akileine Gel Deo antiperspirant – 31 lei
  • Asepta Akileine Vapo Deo antiperspirant – 32 lei
  • Asepta Akileine Spray pudra – 38 lei
  • Asepta Akileine Crema antiperspiranta copii – 27 lei
  • Asepta Akileine Spray incaltaminte – 38 lei

Produsele pentru combatarea hiperhidrozei si a mirosurilor neplacute din gama Asepta Akileine sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in magazinul online www.optimashop.ro cat si in farmacii.

Cu Akileine gama verde de produse adaptate diferitelor probleme create de hiperhidroza, transpiratia in exces a picioarelor devine doar o amintire.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *