Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația și dependența pe care o dă celui care îi simte aromele gurmande.

Eu am făcut cunoștință cu el acum 20 de ani, l-am adorat de la prima pulverizare și pentru o bună perioadă de timp nu i-am găsit egal. Era parfumul perfect și rețeta sigură pentru a mă scoate din anonimat și pentru o stare de bine. Acest parfum de la Mugler te învăluie într-o aromă puternică, caracteristică unei femei stăpână pe sine, dar totuși dulce și delicată ca un înger. Aroma sa persistă toată ziua pe piele, din punctul meu de vedere merită fiecare bănuț!

De curând, l-am găsit pe notino.ro la o ofertă de nerefuzat (40% reducere), căreia nu i-am rezistat. Ba mai mult, cumpărând-l de pe #notinoromania, am primit cadou și un lipgloss Nobea Satin din colecția Nobea Summer Shine Edition, strălucitor, delicat și foarte frumos.

Notino are săptămânal oferte, cadouri și prețuri foarte bune. Vizitați-l și nu veți regreta!

Mugler Angel este un parfum recomandat femeilor de peste 30 de ani și pentru că blogul meu se adresează și segmentului de vîrstă 30+, îmi doresc să vi-l prezint!

Angel, primul parfum oriental gurmand este etern şi misterios

Creat de imaginaţia debordantă şi infinită a lui Thierry Mugler, Angel defineşte o călătorie unică în lumea fanteziei, ce pătrunde în universul designerului unde amintirile copilăriei cu dulciuri şi vată de zahăr pe băţ se contopesc cu viziunile glamuroase ale eroinelor şi spaţiilor infinite.

Această creaţie este atipică şi surprinzătoare trendurilor în parfumerie. Debutul lui Thierry Mugler în acestă lume evocă pasiune, încântare şi emoţie. Aroma acestui parfum este irezistibilă şi voluptoasă, cu accente de patchouli.

Puțin mai deosebite faţă de restul parfumurilor din subfamilia ambrelor florale cu note de lemn, ambrele gurmande sunt calificate astfel datorită notelor de fructe şi gurmande, cu mirosul inspirat din aromele alimentare, cu nota caracteristică de caramel.

Angel privilegiază notele ambrate şi de lemn, dar a reînnoit genul parfumurilor orientale cu notele lui gurmande furnizate de fructe, şi nu de flori, şi cu notele de caramel şi ciocolată.

Angel originalul, Angel gurmandul reînvie pentru noi gusturile din copilărie şi vată de zahăr din bâlciuri.

Angel debutează pe o notă celestă, aeriană şi inocentă (mandarină, bergamotă, helional) şi continuă pe o notă de toamnă, roşie şi caramelizată şi de alte fructe gustoase (maracuja, caisă, piersică) ce parfumează atmosfera veselă de bâlci, ca un elixir delicious.

Magnifica notă lemnoasă de paciuli, prezentă în formula aceasta în procent de 30%, oferă consistență parfumului, înlăturând astfel o posibilă senzaţie neplăcută, provocată de excesul de dulciuri.

Angel se cristalizează în sfârşit în dulcea vanilie şi în praline blonde (ciocolată şi caramel).

Notele de vârf: bergamot, pepene, nucă de cocos, mandarină, iasomie, coacăze, vată de zahăr și ananas

Notele de mijloc: chimion, nucșoară, miere, caise, mure, prune, orhidee, piersică, iasomie, lăcrămioare, trandafir și fucte roșii

Notele de bază: boabede Tonka, vanilie, patchouli, lemn de santal, ambră, mosc, ciocolată și caramel.

Creat de parfumierul Oliver Cresp, Angel a fost lansat de creator într-o încercare riscantă, dar s-a dovedit a fi un imens şi fabulos succes. Întreaga gamă este de o frumuseţe şi o originalitate extraordinare, flacoanele strălucind ca niște stele. Sticla de parfum Angel prezintă fațete delicate sculptate care reflectă lumina și umbrele.

Pe notino.ro, este disponibil și în versiunea reîncărcabilă.

Prin notele lui ambrate şi gurmande, Angel pare să-şi găsească mai bine locul în anotimpul rece, când ne reconfortează, culorile negre şi albastru pal (cele ale ambalajului său) sunt adevăraţii lui aliaţi.

După dorinţa creatorului său, Angel se prezintă ca un parfum dulce şi pregnant şi pare să fie destinat mai degrabă femeilor peste treizeci de ani.

Ce spuneți, poate fi Angel un parfum care v-ar putea interesa? Vă aștept cu interes părerile!

#notinoromania

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *