“Animale de noapte” (Nocturnal animals), un thriller care nu trebuie ratat, la cinema!

nocturnal-animals

 

Tom Ford a revenit la Festivalul de Cinematografie de la Veneţia cu un thriller răzbunător: Nocturnal Animals (Animale de noapte). Filmul este o dramă thriller scris de Tom Ford şi bazat pe romanul lui Austin Wright, “Tony and Susan”, publicat în 1993.

Distins cu Premiul Marelui Juriu la ediția 2016 a Festivalului de Film de la Veneția, filmul este o poveste curemurătoare despre o iubire trădată, filmată într-o stilistică impecabilă și cu un ritm cinematografic care deja l-a impus pe stilistul Tom Ford ca pe unul din cineaștii de urmărit, ANIMALE DE NOAPTE îi are ca protagoniști pe Amy Adams și Jake Gyllenahhal, alături de care fac roluri de neuitat Michael Shannon și Aaron-Taylor Johnson.

►Distribuţie şi personaje

Amy Adams în rolul lui Susan

Amy-Adams_Nocturnal_Animals

Jake Gyllenhaal în rolul lui Tony Hastings / Edward Sheffield

Jake-Gyllenhaal

Michael Shannon în rolul lui Bobby Andes

Michael-Shannon

►Sinoptic

ANIMALE DE NOAPTE este noul film al lui Tom Ford (A Single Man), un thriller romantic tulburător, de o tensiune șocantă și fascinantă, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, ambii nominalizați la premiile Oscar, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

Nocturnal-animals

Susan Morrow (Amy Adams), dealer de artă din Los Angeles, duce o viață incredibil de privilegiată, dar absolut neîmplinită, alături de soțul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer). Într-un weekend, când Hutton pleacă într-una din prea desele sale călătorii de afaceri, Susan găsește în cutia sa poștală un colet. Este un roman, Nocturnal Animals, scris de fostul ei soț, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care ea nu mai luase legătura de patru ani. Biletul care însoțește pachetul o face pe Susan să citească romanul, și apoi să-l sune pe Edward, care urma să vină la Los Angeles. Susan citește romanul într-o noapte, singură acasă, și descoperă că îi era dedicat ei…

Nocturnal-animals

Dar cele scrise în carte sunt violente și devastatoare. Pe măsură ce citește, Susan e profund mișcată de romanul lui Edward, și începe să-și aducă aminte de momente din povestea lor de dragoste. Încercând să-și sondeze sufletul dincolo de pojghița superficială a vieții și carierei pe care și le-a construit, Susan devine tot mai convinsă că ceea ce citește e o poveste despre răzbunare, o poveste care o forțează să regândească alegerile pe care le-a făcut în viață, și-i redeșteaptă o iubire pe care se temea că o pierduse pentru totdeauna.

Nocturnal-animals

Pe măsură ce povestea se desfășoară spre final, Susan începe să-și dea seama că acolo miza e mântuirea, atât a ei, penthttps://www.youtube.com/watch?v=60VPBdb_yroru greșelile făcute, cât și a eroului romanului.

Trailler

Animale de noapte (Nocturnal animals) este premiera Ro Image 2000 a săptămânii 18 – 25 noiembrie!

Noi vom vedea Nocturnal Animals 2016 subtitrat începând cu 20 noiembrie 2016.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *