Apa micelară Sensiobio H2O de la Bioderma a împlinit 25 de ani

BIODERMA sărbătorește 25 de ani de la lansarea apei micelare Sensibio H2O cu o ediție aniversară și limitată în format de 500 de ml, care se găsește în farmaciile din toată țara (inclusiv în cele online) și are 3 etichete diferite, dar cu același mesaj #yourskindeservesrespect!

Sensibio H2O este prima apă micelară, preferata consumatorilor din toată lumea și un produs emblematic #Bioderma, care susține povestea femeii puternice, un produs pentru femeile sensibile și puternice în același timp.

Pentru toate femeile care fac alegeri personale, profesionale sau intime și care le determină cursul vieții, indiferent dacă sunt contestate sau susținute de cei din jur. Oricare ar fi aceste alegeri, ele exprimă libertatea de a decide ce viață vrei să trăiești, iar TU meriți RESPECT! La fel și pielea ta!

Pentru femeile sensibile și puternice în același timp. Indiferent de vârstă, origine și credință, oricare ar fi trecutul lor. Pentru toate femeile care fac alegeri personale, profesionale sau intime care le determină cursul vieții, indiferent dacă sunt contestate sau susținute de cei din jur.

Oricare ar fi aceste alegeri, ele exprimă libertatea de a decide ce viață vrei să trăiești. Și înseamnă, în primul rând, alegerea de a te simți bine în pielea ta.

Aceste alegeri merită respect!

În toată această perioadă am observat, am studiat și am învățat de la voi cum să înțelegem mai bine pielea sensibilă, biologia ei unică și dinamica ei.

Să asigurăm protecție și respect pentru toate tipurile de piele, zi de zi, a fost și este misiunea pe care BIODERMA a setat-o pentru Sensibio H2O, o apă micelară din prima linie a inovației tehnologice.

Sensibio H2O este acum lider de piață în categoria sa și este recomandat de medicii dermatologi, farmaciști, make-up artiști, dar și de către toți cei care îl folosesc în fiecare zi.

Mai mult decât o simplă curățare, Sensibio H2O:

• Reduce efectele poluării, îndepărtând 98% din particulele fine și 78% din metalele grele;

• Calmează și curăță pielea în profunzime, îndepărtând chiar și cele mai fine particule, garantând că respectă bariera naturală de protecție a pielii;

• Regenerează echilibrul funcțiilor naturale de protecție a pielii. Sensibio H2O este creată cu ajutorul unei formule unice, care, datorită ecobiologiei, permite pielii să reziste în timp stresului la care expusă de către factorii externi.

Îndepărtarea machiajului nu mai este suficientă!

Felul în care condițiile de mediu au evoluat afectează în mod direct nevoile zilnice de curățare a pielii. Adoptarea unei rutine corecte de îngrijire trebuie să prevină acum penetrarea acesteia de factorii poluanți, care îi pot distruge bariera naturală de protecție. Igiena pielii este o preocupare importantă pentru a limita efectele biologice ale poluării și pentru a evita sensibilizarea excesivă a pielii.

Formula

• Îndepărtează cu delicatețe machiajul datorită agentului de curățare blând și a formulei care conține doar ingrediente delicate cu pielea;

• Reduce efectele poluării, îndepărtând 98% din particulele fine și 78% din metalele grele;

• Respectă bariera naturală de protecție a pielii;

• Calmează chiar și pielea foarte sensibilă;

• Oferă instant o senzație de prospețime;

• Are rolul barierei naturale a pielii;

• Nu lasă senzație de piele grasă sau lipicioasă.

Cateva sfaturi

Folosește apa micelară Sensibio H2O în fiecare zi, dimineața și seara;

• Aplică Sensibio H2O pe o dischetă demachiantă din bumbac;

• Curăță cu delicatețe mai întâi zona din jurul ochilor, apoi restul feței;

• Continuă până când discheta rămâne curate;

• Poți finaliza ritualul tamponând pielea cu un prosop curat.

Recomandare

Indiferent dacă pielea ta este sensibilă, reactivă, intolerantă, alergică sau este supusă unui tratament după o operație estetică, acest produs este adaptat nevoilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *