Armani Sì Fiore, alegerea perfectă pentru zilele de vară

Aş vrea să vă prezint un nou parfum, pe care am început să-l folosec tot mai des, este pudrat, delicat și în același timp persistent, mi se pare foarte potrivit pentru zilele de vară. Parfumul feminin de lux Giorgio Armani Si aduce un tribut feminităţii moderne, frumuseţii naturale şi sentimentului de libertate.

O să vă dau și o veste bună, în această săptămână, pe Notino găsești Top 100 de parfumuri pentru femei și bărbați, cu reduceri de până la 40%! Pentru tine sau pentru cei dragi găsești și seturi speciale de parfumuri la prețuri la fel de bune!

Femeia Giorgio Armani Si este fermecătoare, puternică şi independentă în orice situaţie. Farmecul şi eleganţa sa au un efect magnetic. Parfumul ascunde sensibilitate, emoţie, senzualitate şi lipsă de griji.

Parfumul feminin unic Giorgio Armani Si Fiore este interpretarea parfumului “fără machiaj”, un parfum delicat și luminos inspirat de grația simplă și complexă a unei flori. Fiori, cuvântul italian pentru “flori”, încorporează Neroli, o floare mediterană ușoară și înfloritoare și te învăluie ca atunci când pășești într-o grădină mediteraneană care strălucește când soarele este sus, pe cer.

Spumant și natural, amestecat cu note de top de mandarină verde și coacăze negre energizante, parfumul radiază încă de la prima pulverizare. Inima acestui parfum este compusă din ulei esenţial de neroli şi trandafir care definesc primul parfum chypre neroli de Giorgio Armani. Vanilia și moscul alb adaugă senzualitate și eleganță.

Parfumul feminin unic Giorgio Armani Si Fiore vă va farmeca prin esenţele atent alese, care reflectă perfect sensibilitatea dumneavoastră interioară.

În notele de vârf veţi simţi tonuri senzuale de frunze de coacăze negre, care se împletesc cu inima florală. Aici vă vor învălui trandafirii seducători şi freziile înflorite. Baza de vanilie a parfumului Si Fiore este completată de unicul ambroxan, de tonurile calde de lemn şi de paciuli exotic.

Note varf: frunze de coacaze negre

Note inima: frezie, trandafir

Note baza: ambroxan, patchouli, tonuri lemnoase, vanilie

Aroma neobişnuit de sofisticată Giorgio Armani Si vă va pune în evidenţă toate atuurile!

Parfumul se ascunde într-un flacon simplu şi în acelaşi timp elegant, reprezentativ pentru filozofia brandului Armani. Puritatea detaliilor şi jocul tonurilor excitante aproape că dau dependenţă. Îmi place maxim flaconul roz delicat, îmi induce un sentiment de puritate si rafinament.Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Acest parfum de o delicateţe deosebită constituie o alegere perfectă pentru fiecare zi!

Fiţi voi înşivă şi nu vă temeţi să vă exprimaţi personalitatea cu excelentul parfum feminin Giorgio Armani Si Fiore!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *