Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de care nu mă pot despărți și simt nevoia să încep ziua învăluită în aroma preferată, dar la fel de mult îmi place să încerc și să descopăr miresme noi, nu degeaba mă număr printre avangardiștii zodiacului.

De curând, mi-am achiziționat de pe Notino noul parfum Chloé Nomade Absolu de Parfum, despre care aș vrea să vă spun câteva impresii.

Chloé este un brand care a fost creat în 1952 la Paris, într-o perioadă de declin, a adus puțină prospețime și a zguduit convenții. Când ne gândim la începutul mărcii Chloé, ne vine în minte numele celebrului Karl Lagerfeld, care a fost directorul artistic al companiei în anii 60 și 70.

Hainele de lux create de Chloé i-au îmbrăcat pe Brigitte Bardot, Jackie Onassis sau Grace Kelly. Brandul și-a pierdut o parte din popularitate, dar în 2008 a lansat un parfum floral oriental numit Chloé care a devenit rapid unul dintre cele mai vândute parfumuri de pe piață.

În 2012, Chloé a creat o nouă linie de parfumuri cu colecția ei See by Chloé, care oferă noi parfumuri și aduce un suflu de aer proaspăt acestui celebru brand francez de lux.

Chloé Nomade Absolu de Parfum este o versiune mai intensă a apei de parfum best-seller Chloé Nomade, o creație Quentin Bisch, un parfum lemnos, de tip chypre, lansat în anul acesta (2020), deci are toate datele care m-au făcut să-l aleg.

Spiritului meu ascuns de călător și aventurier i se potrivește perfect acest parfum și absolut sigur îl voi lua cu mine într-o nouă călătorie, atunci când o voi putea face.

Oriunde mă vor îndrepta pașii, aroma delicată dar și intensă a apei de parfum pentru femei Chloé Nomade Absolu de Parfum îmi va permite să-mi exprim pe deplin inițiativa și independența pline de feminitate.

Gama Nomade, constând din apă de parfum și apă de toaletă, este acum completată de Chloé Nomade Absolu de Parfum, care dezvăluie o fațetă mai intensă a acestei compoziții, întruchipată de actrița franceză Ariane Labed.

Vântul în părul ei și mersul hotărât exprimă sentimentul de libertate, care rezonează perfect cu caracterul parfumului.

Chloé Nomade Absolu de Parfum este un parfum din gama parfumurilor chypre, lemnoase, preferatele mele, din câte am mirosit până acum, nu-mi amintesc unul care să nu-mi fi plăcut.

Prețioasă și aromatică, planta de artemisia sau davana oferă parfumului un voal de senzualitate, încă din primele momente, imediat după aplicarea parfumului.

La scurt timp, își face apariția nota suculentă a corcodușelor, este nota de mijloc a parfumului, proaspătă și surprinzătoare.

Finalul lung, bogat și pământiu este asigurat de acordul de mușchi de stejar, sunt notele de bază, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Pe pielea mea persistă cam 8 ore.

Mușchiul de stejar este sufletul acestui parfum, ceea ce îi conferă caracterul său unic, pământesc, elementul pe care îl găsesc frumos și interesant, chiar puțin dur și provocator, dar mie tocmai provocarea aceasta asta îmi place.

La prima vedere, designul flaconului rămâne același, sugerând populara geantă din colecția de modă Chloé.

Nelipsitul nod are o nuanță caldă, de alune, fiind completat de nituri aurii, care introduc elemente de stil masculine.

În comparație cu Nomade original, Chloé Nomade Absolu de Parfum se simte mai personal, mai rotund și mai plin de textură. Se simte foarte chypre, dar într-un mod fructat-lemnos, chiar mai modern și mai interesant decât originalul.

Chloé Nomade Absolu de Parfumeste este un parfum cald și confortabil, dar și sofisticat. Este perfect pentru vremea eșarfelor și puloverelor, deoarece se simte bine pe piele și persistă mult timp.

Dragilor, aceasta este ultima achiziție, dar stau în așteptare încă două noutăți pe care mi le doresc în colecție: Armani My Way și Valentino Voce Viva, pe care le-am mirosit deja pentru că am primit mostrele de la Notino.

Mi se pare fabulos faptul că poți mirosi parfumul înainte de a-l cumpăra, pe Notino aveți această posibilitate! Urmăriți și cereți pe site mostra, atunci când Notino are o astfel de ofertă!

Mi-ar face plăcere să știu voi ce parfumuri noi v-ați achiziționat în ultima vreme, poate mă inspir și eu din alegerile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *