Arome proaspete de vară

Parfumuri-de-vara

Cred că nu sunt singura care se bucură nespus că a venit vara cu arome florale, cu vegetal luxuriant și cu izvoare răcoritoare. Aromele proaspete de vară stimulează simțurile şi oferă o bună doză de energie, pentru toate aventurile estivale.

Indiferent dacă petrecem vacanța de vară la mare, în sălbăticia naturii sau în jungla urbană, cu un parfum potrivit te vei simți întotdeauna excelent. O doză bună de citrice răcoritoare, aroma delicată a florilor de vară, tonuri acvatice exuberante cu atingeri exotice sunt purtătoare al unui mesaj de viaţă intensă și buna dispoziție.

La Notino (atât în magazine cât și online) găsești cele mai bune parfumuri de vară, parfumuri noi și edițiile limitate ale acestei veri! Alege parfumul de vară ideal pentru tine și bucură-te de vară la maxim!

Vreau să vă prezint aromele pe care le-am ales, deocamdată, pentru vara aceasta, știut fiind faptul că nu pot rămâne fidelă unui singur parfum pentru că mă plictisesc repede, așa că am mereu mai multe preferate, pe care le folosesc prin rotație, în funcție de stare.

Hugo Boss BOSS Alive, senzația de a trăi viața la maxim

Așa cum îi spune și numele – Alive – acest parfum exprimă forța, hotărârea și pasiunea, precum și tot ceea ce vă împlinește viața pentru că apa de parfum Hugo Boss BOSS Alive te provoacă să trăiești viața la maxim.

Hugo-Boss-BOSS-Alive

Este un parfum feminin lemnos, cu tonuri de fructe, plin de energie pozitivă, un parfum pentru femei, creat de femei (de renumita parfumieră Annick Menardo) cu povești inspiratoare, deși este legat prin câteva ingrediente de emblematicul parfum bărbătesc BOSS Bottled.

Caracterul pozitiv și radiant al parfumului se simte din primele momente, definite de combinația de măr, cu prune și coacăze și cu un praf de scorțișoară.

Hugo-Boss-BOSS-Alive

Dominat de inima de iasomie Sambac, parfumul evoluează cu tonuri de vanilie de Madagascar, iar finalul lung și catifelat aparține combinației de lemn de santal, cu lemn de măslin, lemn auriu de Alaska și cedru chinezesc.

Caracterul unic al parfumului Hugo Boss BOSS Alive este subliniat și de designul atemporal, feminin și elegant al flaconului, o creație a bijutierului Amelie Riech.

Flaconul din sticlă transparentă, cu guler și capac de un auriu pal și conținutul de un roz nud, face ca parfumul să pară o altă bijuterie din atelierul acestui designer de succes.

Hugo-Boss-BOSS-Alive

Esența acestui parfum constă în „a trăi în prezent este ceea ce face o femeie fericită, iar fericirea dă o nouă semnificație fiecărui moment și, astfel, creează senzația de #FeelALIVE“.

Dolce & Gabbana Light Blue, esența însorită a unei zile de vară mediteraneene

Gândul la mare și la razele calde de soare, care îmi inundă trupul și sufletul, adesea îl asociez cu apa de toaletă Dolce & Gabbana Light Blue.

Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum de flori și fructe, cu acorduri lemnoase, pentru femei spontane, care nu se tem de provocări, potrivit în special pentru zilele calde de vară.

Eu am ales și deodorantul Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Spray, pentru a-mi oferi aroma preferată și prospețime instant.

Aroma proaspătă mă transportă imediat pe plajele siciliene, unde briza proaspătă adie deasupra nisipului fierbinte.

Dolce&Gabbana-Light-Blu

Deodorantul pentru femei oferă o protecție de lungă durată, neutralizând eficient mirosurile neplăcute.

Aroma combină citricele cu notele florale și acordurile lemnoase. Un acord important al acestei arome este cedrul sicilian, a cărui aromă marchează întreaga compoziție.

La debut, este acompaniat de efervescența mărului și de delicatețea clopoțelului. Inima parfumului ascunde un buchet de iasomie decadentă și trandafiri albi, înviorați de prospețimea bambusului. La final, notele aromatice de lemn de lămâi se împletesc cu moscul animalic și un acord senzual de ambră.

deodorant-Dolce&Gabbana-Light-Blu

Dolce & Gabbana Light Blue copleșește cu energia și senzualitatea sa. Vibrant, proaspăt și discret, ascunde esența însorită a unei zile de vară mediteraneene. Vă veți simți ca și cum v-ați plimba de-a lungul promenadei, pe litoralul din sudul Italiei.

Aplicați pe pielea curată și uscată a axilei. Pentru un parfum mai intens utilizați împreună cu parfumul din aceași gamă.

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale, dualitatea feminină

Îmi plac aromele de florale, chyprate şi culoarea roz. Şi-mi place cum se simte pe pielea mea Apa de parfum Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale, un parfum care oferă oportunitatea de a desluşi fără efort vraja a unui elixir floral-chypre deosebit, ascuns sub alura delicată şi condimentată a boabelor de piper roz, învăluindu-te într-un voal elegant ce devine o parte indispensabilă a personalității tale.

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale

Când senzualitatea feminină se combină cu pasiune și siguranță de sine, rezultatul este îmbătătoarea apă de toaletă Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale.

Acest parfum plin de energie, ale cărui ingrediente selecte personifică dualitatea feminină care te acaparează, fiind etalonul perfect al femeii îndrăznețe, feminine, pasionale; este un parfum care evocă farmec și grație.

Debutează cu petale de trandafiri, tonuri citrice de bergamotă și o atingere picantă de piper roz. Apoi, pe primul plan trece aroma senzuală și catifelată a moscului. Experiența olfactivă se încheie cu tonuri lemnoase, de ambră și de paciuli.

Popularitatea acestui parfum, indiferent de compoziţia sa neobişnuită este uşor de explicat, mizează pe senzualitate şi intensitate în momentul în care vrem să atragem privirile încântate ale celor din jur.

Și chiar așa este, aproape de fiecare dată când îl folosesc, sunt întrebată ce parfum am folosit!

Ce spuneți, sunt drăguțe, nu-i așa? Și mai ales foarte potrivite pentru zilele însorite de vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *